Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

2o Πανελλήνιο Camp τερματοφυλάκων…

«Η γνώση και η εμπειρία δεν έχει αξία αν δεν μοιράζεται. Η χαρά του σωστού εκπαιδευτή είναι να μεταδίδει τις γνώσεις του σε νέους τερματοφύλακες και να παίρνει από αυτούς ερείσματα ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος».
Με αυτό το σκεπτικό, οι δύο ταλαντούχοι προπονητές τερματοφυλάκων των Ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Αγριογιάννης και Βαγγέλης Λάππας, οργανώνουν το «2ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων» που θα διεξαχθεί από το Σάββατο 16/4 ως την Τρίτη 20 Απριλίου στο “Arena Soccer Club“, Μελισσίων & Κ. Παλαμά στο Μαρούσι Αττικής.
Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης και ο Βαγγέλης Λάππας, καλούν επίδοξους τερματοφύλακες, ηλικίας από…9 ως και 19 ετών, να συμμετέχουν στην διοργάνωση και να γνωρίσουν νέους, μοντέρνους τρόπους προπόνησης που θα τους φέρουν πιο κοντά στην κορυφή.
Σκοπός των δύο έμπειρων τεχνικών των «πράσινων» ακαδημιών, είναι να διδάξουν στους συμμετέχοντες τα μυστικά της εστίας, αλλά και τον ρολό του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες και ασκησιολόγιο.

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία της περσινής ανάλογης πρώτης διοργάνωσης, οι δυο προπονητές γκολκίπερ, στοχεύουν σε ένα ακόμη πιο άριστα οργανωμένο τουρνουά, που θα δώσει επιπλέον κίνητρα στους εκκολαπτόμενους πορτιέρο, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία ανήκουν .
Πέραν της εξειδικευμένης προπόνησης, η διοργάνωση περιλαμβάνει εργομετρικές εξετάσεις, ιατρική κάλυψη, καθώς και ομιλία – παρουσίαση από τον κορυφαίο προπονητή τ/φ της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σλόμπονταν Σούιτσα.
Επίσης, τους εκκολαπτόμενους πορτιέρο παράλληλα με το τεχνικό μέρος του καμπ, θα ενημερώσουν με ομιλίες ο ορθοπεδικός χειρουργός κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο κ. Γιάννης Ζαρώτης ψυχολόγος – αθλητικός ψυχολόγος, η διαιτολόγος – διατροφολόγος κ. Τόνια Μαχαίρα Msc Nutrition & Dietetics, καθώς και ο εργοφυσιολόγος κ. Λεωνίδας Ριζάκος Sports And Exercise Science (BSc).
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πλήρης εμφάνιση τ/φ της adidas, αθλητικό σετ της adidas (αντιανεμικό, t-shirt & σορτσάκι), καθώς και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Διοργανωτές:
Παναγιώτης Αγριογιάννης – Βαγγέλης Λάππας
http://goalkeeperscamp.webs.com/
e-mail: goalkeepers.camp@yahoo.gr
Πηγή: acadimies.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου