Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Επαφές του δημάρχου Αμαρουσίου, στη Νέα Υόρκη.

Ανάπτυξη συνεργασιών με ομογενειακούς φορείς
Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομογένειας στη Νέα Υόρκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με αποκορύφωμα τη μεγαλειώδη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ως επίσημος προσκεκλημένος (Honorary Guest) της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο, καθώς, και επαφές με Ομογενείς βουλευτές, επιχειρηματίες, παράγοντες της Ομοσπονδίας, και ευρύτερα, της ελληνοαμερικανικής κοινότητας της Νέας Υόρκης αλλά και πλήθος Ελλήνων πατριωτών.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συμμετείχε στην επίσημη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο Hilton, αλλά και στην εκδήλωση στο ξενοδοχείο Pierre όπου, όμοια με τους υπόλοιπους επίσημους προσκεκλημένους, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας μεταφέροντας το μήνυμα ότι με ενότητα του απανταχού Ελληνισμού, συσπείρωση, αποφασιστικότητα και ειλικρινή προσπάθεια θα καταφέρει η Ελλάδα να βγει από την κρίση και ο Ελληνισμός να γνωρίσει καλύτερες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου