Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΘΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΩΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ
Με μία ξεχωριστή τελετή απονομής ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός με τίτλο ‘Green Contest’ για την ανάδειξη της «Πράσινης Οικιακής Συσκευής του Μέλλοντος» που διεξήγαγε η Ηλεκτρονική και το WWF Ελλάς. Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε τον Νοέμβριο, απευθύνονταν σε μαθητές Γυμνασίου και είχε ως στόχο την ενίσχυση της οικολογικής τους συνείδησης και την επαφή τους με οικολογικά υλικά και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την «Πράσινη Οικιακή Συσκευή του Μέλλοντος», απεικονίζοντας την είτε σε μακέτα είτε σε σχέδιο, χωρίς περιορισμούς στη τεχνοτροπία.
Ανάμεσα στα βραβεία συμπεριλαμβάνονταν ένας οικολογικός Projector, ένα laptop με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά, μια φωτογραφική μηχανή και δωροεπιταγές με δυνατότητα αγοράς επιλεγμένων οικολογικών προϊόντων από τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής.
 Οι κ.κ. Γιάννης Στρούτσης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Ηλεκτρονικής και Δημήτρης Καραβέλας, διευθυντής του WWF Ελλάς εξέφρασαν αισθάνθηκαν ικανοποίηση για την οικολογική συνείδηση των παιδιών σε θέματα τεχνολογίας.
Το σύνολο των έργων θα εκτίθενται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Art Gallery, που βρίσκεται στο κατάστημα της Ηλεκτρονικής στο Μαρούσι, μέχρι τις 20 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου