Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Είναι και μάνατζερ

και... δημοσιογράφος
Στα εντός έδρας... δηλώνεται δημοσιογράφος και στα εκτός έδρας, παράγοντας! Ο λόγος για τον μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου, Σταύρο Ελληνιάδη, ο οποίος εναλλάσσει τη θέση του (και τον... ρόλο του) στα παιχνίδια της ομάδας.
 Στον Αγιο Θωμά συνήθως κάθεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο στα δημοσιογραφικά θεωρεία και ουδέποτε θα τον δείτε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Μακριά από το Μαρούσι ακολουθεί πιστά τους «κιτρινόμαυρους» και εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του μάνατζερ. Και να 'ταν μόνο αυτό;
Μην απορήσετε αν τον δείτε στον Αγιο Θωμά με τα... ίδια ρούχα. Ο Ελληνιάδης φοράει συγκεκριμένο πουλόβερ στα εντός έδρας ματς, αφού αποδεικνύεται ιδιαίτερα... γούρικο για το Μαρούσι. Ομως, υπήρξε στιγμή που το «καλό πουλόβερ» ήταν στα άπλυτα και εκείνος έτρεμε και μόνο στην ιδέα πως το κοντομάνικο μπλουζάκι που επέλεξε δεν θα ήταν το ίδιο γούρικο. Ωστόσο, οι φόβοι δεν επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Ελληνιάδης θα έχει και ένα ρούχο για το καλοκαίρι, γιατί το πουλόβερ δεν αντέχεται με τίποτα τους θερμούς μήνες.
ΕΘΝΟΣΠΟΡ 6/2/2011 - Γ. Κ.
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8336&subid=2&pubid=110348690

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου