Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ "ΚΑΣΤΑΛΙΑΣ"


Το βράδυ της Παρασκευής 4 Φεβρουρίου 2011 πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο του Αμαρουσίου, στη γνωστό χώρο διασκέδασης «Λοκάντα» η εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας . Η συμμετοχή των μελών και φίλων, κατοίκων και εμπόρων της πόλης μας, ήταν μεγάλη. Εκτός των άλλων εκλεκτών Μαρουσιωτών, μας τίμησαν, με τη φιλική παρουσία τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Λευτέρης Μαγιάκης, Δορύλαος Κλαπάκης, Δημήτρης Πολυχρονιάδης και Πέτρος Κούκουζας, καθώς και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων της πόλης μας, όπως ο κ. Αθαν. Νησιώτης, πρόεδρος του Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου, οι κύριοι Ιωάννης Αρίδας και Αναστάσιος Τσολακίδης, Πρόεδρος και Γραμματέας αντίστοιχα του συλλόγου του Ανατ. Αμαρουσίου, ο κ. Ε. Κουτρουμπής, Πρόεδρος των συλλόγων Πνοή και «ΚΑΤ – Το Μαρούσι που θέλουμε», η κ. Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, Πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι του Δάσους Συγγρού», ο κ. Θανάσης Σκαλωμένος, Γραμματέας του συλλόγου των Αναβρύτων, ο κ. Τάκης Μηλιός. Επικεφαλής της Εθελοντικής Πρωτοβουλίας για το Δάσος Συγγρού, και η κ. Φωτεινή Κατή, εκπρόσωπος του συλλόγου Αγ. Φιλοθέης. Παρέστη επίσης και η αναπληρώτρια Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου κ. Ευαγ. Χανιώτη.
Στην αρχή της εκδήλωσης αναφερθήκαμε συνοπτικά στις κυριότερες, πάγιες και σημερινές, προσπάθειες του Συλλόγου μας, που, αυτό το μήνα, κλείνει τέσσερα χρόνια ουσιαστικής, πιστεύουμε, παρέμβασης, στα θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον της πόλης μας. Αναφερθήκαμε κυρίως στις προσπάθειές μας για το κυκλοφοριακό και τη συνακόλουθη ρύπανση, για τις πλατείες μας, για την αύξηση του πρασίνου και για την αποτροπή δημιουργίας υπεραγορών στο Κέντρο του Αμαρουσίου. Γνωστοποιήσαμε τέλος τη θέση μας για τους χώρους στάθμευσης και τη μελέτη «περί ελεγχόμενης στάθμευσης» που, με την ψήφο τεσσάρων δημοτικών συμβούλων, εγκρίθηκε τελευταία.
Ακολούθησαν σύντομες παρεμβάσεις και ευχές των παρισταμένων δημοτικών συμβούλων που υποσχέθηκαν ότι θα συμπαρασταθούν στις προσπάθειες του Συλλόγου μας.
Η βραδιά όμως αυτή ήταν, κατά κύριο λόγο, αφιερωμένη στην ψυχαγωγία. Άλλωστε, όπως τονίσαμε και εμείς από την αρχή της εκδήλωσης, «στους δύσκολους καιρούς που περνάμε το έχουμε ανάγκη να διασκεδάζουμε, όλοι μαζί, ποιοτικά και προπάντων σε ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»
Χατζηαντωνίου 13, Μαρούσι 151 24, Τηλ. 2108064848, e-mail: pl_kastalia@yahoo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου