Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

4o συνέδριο “Κοινωνικώς Επιχειρείν”

  Σημαντικοί ομιλητές
 Το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη εορτάζει αυτή την περίοδο τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Ανάμεσα στις διάφορες προγραμματισμένες δράσεις για τον εορτασμό – και η πλέον σημαντική – είναι η διοργάνωση συνεδρίου στην Αθήνα με τίτλο “Κοινωνικώς Επιχειρείν 2011: Υπευθυνότητα-Συνεργασία-Προοπτική», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και θα γίνει την 28η Φεβρουαρίου 2011 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο “ΔΑΪΣ”Οδός Μεσογείων 151Παράδεισος Αμαρουσίου (δίπλα στα εκπαιδευτήρια Δούκα).
Στόχος του Συνεδρίου είναι η προβολή σύμπραξης μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ως αναγκαίας προϋπόθεσης για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν από τη σημερινή συγκυρία και την ανάδειξη προοπτικής για το μέλλον.
Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα θα εστιαστεί αφενός στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές εξελίξεις για την ΕΚΕ και στο υπό διαμόρφωση όραμα για το 2020 και αφετέρου στον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα ανταποκρίνεται σε αυτές και στον ρόλο που παίζουν στην οικονομία και την κοινωνία, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη επιχειρηματικών οργανώσεων που εκπροσωπούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες και στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πανεπιστημιακούς, συνδέσμους νέων επιχειρηματιών, στελέχη δημόσιας διοίκησης και δημόσιων οργανισμών, κ.λπ.
Ομιλητές θα είναι η Λούκα Τ. Κατσέλη, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Sverre Stub, Πρέσβης Νορβηγίας, ο Ν. Αναλυτής, Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου ΕΚΕ, ο Tom Dodd – Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας, Ε.Ε., o Jan Noterdaeme, Σύμβουλος στο CSR Europe, ο Ole Kirkelund, Ειδικός Σύμβουλος στο Κέντρο ΕΚΕ της Κυβέρνησης της Δανίας, ο Κ. Μπακούρης, Πρόεδρος Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Διαφάνειας, ο Δ. Ασημακόπουλος, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ κ.ά.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 22 Φεβρουαρίου 2011 στις διευθύνσεις diktio1@csrhellas.gr ή diktio4@csrhellas.gr ή στο τηλέφωνο 210 – 33 87 422.
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=25330

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου