Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Γ. Πατούλη με το Σύλλογο «Η Κασταλία»

Συνάντηση με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβούλιου του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και μέλη της Διοίκησης, στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011.
Εκ μέρους της Διοίκησης στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επ. Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας & Συγκοινωνίας Γ. Ζήκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, με αρμοδιότητα την επαφή με τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης Δ. Καρλαύτης και η Δημοτική Σύμβουλος με αρμοδιότητα την επαφή με τους πολίτες Ρ. Χαλιώτη.
Κατά τη συνάντηση εκ μέρους του Δημάρχου, τα μέλη της Διοίκησης ενημέρωσαν αναλυτικά και έδωσαν απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο.
Μεταξύ άλλων, στο θέμα της ανανέωσης του στόλου της Δημοτικής Συγκοινωνίας που ετέθη από την πλευρά του Συλλόγου διευκρινίστηκε ότι ένας από τους λόγους που επιβάλει την εφαρμογή χαμηλού κομίστρου στους χρήστες της Δημοτικής Συγκοινωνίας που δεν είναι κάτοικοι ή δημότες Αμαρουσίου είναι να εξασφαλισθούν πρόσθετοι πόροι με τους οποίους θα χρηματοδοτηθεί η ανανέωση του στόλου της Δημοτικής Συγκοινωνίας και η παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών, γεγονός που ο σύλλογος αντιμετώπισε πολύ θετικά.
Όσον αφορά στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης, η Διοίκηση εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι μετά την εφαρμογή του μέτρου, οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά τόπους στην εφαρμογή του σχετικό με την στάθμευση των μονίμων κατοίκων θα αντιμετωπισθεί σε συνεννόηση με τους κατοίκους.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου