Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μήνυση Γ. Πατούλη κατά ανώνυμων συκοφαντών

Μήνυση σε βάρος των αδίστακτων συκοφαντών τους κατέθεσαν  το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Πέππας, Νίκος Κάββαλος, Ευάγγελος Κάββαλος και Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Ειδικός Γραμματέας Δημάρχου κ. Μιχάλης Μπάρλας.
"Αιτία της ενέργειας αυτής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδυασμού "ΜΑΡΟΥΣΙ Ανθρώπινη Πόλη", ήταν το γεγονός ότι αδίστακτοι συκοφάντες, κινούμενοι στο σκότος και στην ανωνυμία τους, επεχείρησαν τη νύκτα της 28 προς 29.10.2010 τη βάναυση συκοφάντηση του κ. Δημάρχου και των προαναφερομένων συνεργατών του, διανέμοντας ανώνυμη επιστολή στην οποία περιέχονταν αστήρικτες και πρωτόγνωρες φαντασιώσεις τους, για δήθεν «περιστατικά» και «εκδοχές», καθώς επίσης και σαθρές εικασίες".
"Οι άθλιοι αυτοί συκοφάντες,  που κινούνται στο σκότος και την ανωνυμία, επισημαίνουν τα στελέχη του κ. Δημάρχου, «απειλούν» ότι θα συνεχίσουν την άθλια αυτή συμπεριφορά τους.
 Η μήνυση έγινε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά συρροή σε συνδυασμό με το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί Τύπου κατά παντός υπαιτίου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://anthropinipoli.gr/deltiatipou/2010/10/minisi-dimarxou-kata-sikofanton.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου