Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Πατούλης:Μήνυμα νίκης

«Σας ζητώ μια καθαρή νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά. Μια μεγάλη και καθαρή νίκη που θα στείλει παντού
   το μήνυμα ότι το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω».
Παρουσία χιλιάδων συμπολιτών μας που κατέκλυσαν κυριολεκτικά τον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού «Μαρούσι- Ανθρώπινη Πόλη, του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.
Ο κ. Πατούλης ξεκινώντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν δυναμικό «παρών», στέλνοντας σε όλο το Μαρούσι το μήνυμα της νίκης.
«Της Νίκης για το συνδυασμό μας, της Νίκης για το Μαρούσι, το οποίο βάζουμε πρώτα και πάνω από όλα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος αρχικά στη Δημοτική του Αρχή, ο κ. Πατούλης επισήμανε:
«Είμαστε μια Δημοτική Αρχή που έχει αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να οδηγήσει την πόλη μπροστά.
Έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε το Μαρούσι πάνω από κόμματα. Έχουμε αποδείξει ότι εμείς τολμάμε να διεκδικήσουμε αυτά που η πόλη δικαιούται.
Εμείς ούτε παίξαμε, ούτε και θα παίξουμε ποτέ το ρόλο του κομματικού γλείφτη της εκάστοτε Κυβέρνησης».
Ο κ. Δήμαρχος όσον αφορά το διακύβευμα των εκλογών τόνισε: «Στις 7 Νοεμβρίου αποφασίζουμε αν θα πάει το Μαρούσι μπροστά...

ή αν θα δώσουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να μας οδηγήσουν πίσω στο αμαρτωλό παρελθόν, που τόσα προβλήματα μας κληρονόμησε».
Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε σε σχέση με τη στάση των υπολοίπων υποψηφίων Δημάρχων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου:
«Οι αντίπαλοι μας είναι αυτοί που ούτε έργο έχουν να επιδείξουν, ούτε εμπειρία διοίκησης διαθέτουν, αλλά ούτε και πρόγραμμα έχουν για την πόλη.
Οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες λασπολογούν συστηματικά, μοιράζοντας δεξιά και αριστερά, πότε ανώνυμα γράμματα, και πότε ενυπόγραφα πολυτελή έντυπα, γεμάτα με ψευτιές και ύβρεις, με καταγγελίες που στερούνται κάθε αλήθειας.
Όλα αυτά έχουν έναν κοινό παρανομαστή.
Τον πανικό τους.
Τον πανικό τους γιατί βλέπουν ότι οι συμπολίτες μας τους έχουν γυρίσει την πλάτη.
Έχουν πανικοβληθεί γιατί διαβάζουν δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τη χαμηλή τους απήχηση στην κοινωνία.
Έχουν πανικοβληθεί γιατί όταν τους ρωτάνε οι απλοί πολίτες, τι θα κάνουν για το Μαρούσι, αν εκλεγούν, αυτοί δεν έχουν τίποτα να τους απαντήσουν...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου