Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Κόντρα στον Καιρό:ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΠΑΤΟΥΛΗ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
Ο απερχόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης διάλεξε ακόμα ένα τρόπο έμμεσης αυτοπροβολής. Με το πρόσχημα πως απευθύνεται στους νέους ψηφοφόρους της πόλης, απέστειλε επιστολή, που μόνο στόχο έχει να προβάλλει την υποψηφιότητά του.
Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία, φανερώνει την αντίληψή του για το πώς διαχειρίζεται τη θεσμική του θέση και κυρίως τη δημοτική περιουσία.
Η επιστολή του υποψήφιου δημάρχου κ. Πατούλη, στέλνεται από το γραφείο δημάρχου και απευθύνεται δήθεν στους νέους ψηφοφόρους προβάλλοντας τη δημιουργία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, ως δικό του έργο (αποτελεί θεσμό της πολιτείας πια) και τα «πιστεύω» του για την πόλη.
Τα μικροπολιτικά κολπάκια των αδρά αμειβόμενων συμβούλων του κ. Πατούλη, προκαλούν το κοινό αίσθημα των κατοίκων της πόλης.
Προκαλούν ειρωνικά χαμόγελα, καυστικά σχόλια και εκφράσεις αγανάκτησης.
Και σαν να μην έφταναν μόνο αυτά οι διορισμοί από το παράθυρο με τετράμηνες συμβάσεις, τα «εγκαίνια», οι πολυδάπανες «εκδηλώσεις» εξακολουθούν να συνεχίζονται για άγρα ψήφων. Η υπερχρέωση του Δήμου λίγο μετράει μπροστά στην επανεκλογή του, παρά τα υποκριτικά σχόλια που διατυπώνονται για ευθύνες των «πολιτικών» απέναντι στις νέες γενιές
Η δημοτική αρχή δίνει δείγματα από το πώς σκοπεύει να πολιτευτεί εάν οι πολίτες την επιλέξουν να ξαναδιοικήσει. Η κακοδιαχείριση, η προσωπική προβολή του δημάρχου με τα λεφτά των δημοτών, η αλαζονεία και η έλλειψη κάθε μέτρου και αισθητικής θα είναι στην ημερήσια διάταξη.
Η κατάσταση αυτή πρέπει να ανατραπεί. Οι πολίτες οφείλουν να ζητήσουν λογαριασμό και θα το κάνουν. Με όλα τα μέσα, ακόμα και ένδικα.
Προτού στεγνώσει το μελάνι μας, νέες επιστολές του κ. Πατούλη, προβάλουν ουσιαστικά την υποψηφιότητά του.
Όλες προέρχονται από το Γραφείο Δημάρχου, με έξοδα των δημοτών. Αυτό δε θα μείνει έτσι, θα έχει συνέχεια και θα δώσουν λόγο οι υπεύθυνοι. Όμως πρώτα από όλα ας τους στείλουμε μακριά από το Δημαρχείο, που το θεωρούν τσιφλίκι τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
www.kontrastonkairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου