Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Βαγγέλης Αλεξανδρής:Ούτε στα όνειρα μας

Το Μαρούσι έφτασε σε μία ακόμα μεγάλη νίκη, καθώς μετά τον Πανιώνιο λύγισε και τον Κολοσσό Ρόδου.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στη Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά τον αγώνα, ήταν ιδιαίτερα ευτυχής, κάνοντας λόγο για ένα μικρό θαύμα.
Από την πλευρά του ο Γιάννη Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ για την ομάδα του είπε πως χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει βάσει των πραγματικών της δυνατοτήτων.
"Ούτε στα όνειρά μας δεν το πιστεύαμε το 2/2.
Υπήρχε μεγάλο ερωτηματικό πριν λίγο καιρό. Λέγαμε ότι αν κάναμε μια νίκη στα πρώτα τρία ματς, θα ήταν επιτυχία. Σκεφθείτε πώς νιώθουμε τώρα πια. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Έγιναν παιχνίδια τακτικής. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε καλή βραδιά τον Γκαγκαλούδη και παίρνουμε κουράγιο για τη συνέχεια", σημείωσε ο τίγρης και απάντησε στη συνέχεια για την απόφαση του να γίνει φάουλ στον Ασημακόπουλο.
"Τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία τι είπαμε. Όταν έχεις έμπειρους παίκτες δεν χρειάζεται να τους λες κάτι. Έγινε απλώς σε λάθος χρόνο. Πολλά παιδιά είναι παρεξηγημένα. Εγώ ξέρω τους παίκτες μου. Του δίνω ευκαιρία και πιστεύω ότι θα με δικαιώσουν
O... ήρωας του ματς, Γιάννης Γκαγκαλούδης, σχολίασε από την πλευρά του: "Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όσοι ήταν στο γήπεδο έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Ο πιο τυχερός κέρδισε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τον Κολοσσό τον θαυμάζει πολύς κόσμος με τη δουλειά που κάνει ο Σφαιρόπουλος. Ξέραμε ότι δεν το βάζει κάτω ο Κολοσσός. Είναι πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Αυτό που κάναμε σήμερα είναι άθλος. Με τον Πανιώνιο μας είπαν ότι είναι πυροτέχνημα. Το σημερινό όμως είναι κάτι σπουδαίο. Η ζωή συνεχίζεται για όλους".
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=77982#ixzz13vUPZ4g5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου