Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Το «αύριο» της Ρεματιάς... σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Αντιπεριφερειάρχου Βόρειου Τομέα Αθηνών!

ΝΑΙ, μην απορείτε η κ. Λουκία Κεφαλογιάννη έχοντας έμφυτη την περιβαλλοντική ευαισθηCIA, σαν έτοιμη από καιρό, με ταπεινοφροσύνη & υψηλό το αίσθημα ευθύνης ... 
Σχεδιάζει το «αύριο» της Ρεματιάς στη βάση - όπως αρέσκεται να λέει - των αρχών της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της αρχιτεκτονικής τοπίου...
Πως θα γίνει πράξη το όραμα της Λουκίας(ναι μην χασκογελάτε, έχει & τέτοια η ευφυής Αντιπεριφερειάρχης!), διαβάστε την συνέχεια(δεν θα κουραστείτε 8 σειρούλες είναι μόνο):
«Υπό την επιστημονική καθοδήγηση του ΙνστιτούτουΓεωπονικώνΕπιστημών και μαζί με τους Δήμους Πεντέλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου και Αμαρουσίου δημιουργούμε μία συμμαχία με στόχο η Ρεματιά να αποτελέσει πρότυπο περιβαλλοντικής αγωγής μέσα από τη διενέργεια σεμιναρίων και τη δημιουργία παραρεμάτιων διαδρομών Πολιτισμού και Περιβάλλοντος. 
Το ραντεβού μας με τους εκπροσώπους του Δήμου Χαλανδρίου άνοιξε τις προπαρασκευαστικές συναντήσεις μας με όλες τις πλευρές πριν την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μας.
Φέρνουμε τον πολίτη πιο κοντά στη φύση και στα οφέλη της, αναδεικνύουμε τις διαδρομές πρασίνου μέσα στο αστικό περιβάλλον, είμαστε συνεπείς στις αρχές που υπηρετούμε τόσο ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης όσο και συνολικά ως Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.»
                        ΠΗΓΗ:://www.facebook.com/pg/LoukiaKefalogianni2019/posts/
                            € « » ●► $    ▲▼◄► € € $$ € €   ◄ ►▲▼► ◄● « » €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου