Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ο Μπιλ Γκέιτς απόστολος του «ανθρωπιστικού» ιμπεριαλισμού!

Ο Μπιλ Γκέιτς στο προσκήνιο του αγώνα εμβολίων & της αγοράς ψύλλων! 

 Από το άρθρο του «Geopolintel» τον Ιανουάριο του 2009, «Bill Gates, απόστολος του ανθρωπιστικού ιμπεριαλισμού» [1] , αυτό το «φιλανθρωπικό» εμβόλιο συνεχίζει περισσότερο από ποτέ, μέσω της ίδρυσής του, να ασκεί μια υπερβολική (& πάνω απ 'όλα ενδιαφέρουσα) επιρροή για την Π.Ο.Υ & συνεπώς για τις πολιτικές υγείας που συνιστά αυτό το υπερεθνικό όργανο για τα κράτη μέλη αυτής της οργάνωσης. 
Αυτή η επιρροή εμφανίζεται ακόμη πιο έντονα σε αυτή την περίοδο της «κρίσης» της υγείας του Covid-19 [2] .  
Απόσπασμα από τη θέση Instagram 
του Robert Kennedy Junior [3] της 9ης Απριλίου 2020   

Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι στρατηγική φιλανθρωπία που εξουσιάζει τις πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια εταιρεία ταυτότητας vac) και της δίνει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας - ηγετική θέση του εταιρικού νεο-ϊμπεριαλισμού.  
Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι προορίζεται να σώσει τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας και μια μεγαλομανή θέληση να πειραματιστεί με τη ζωή άλλων ανθρώπων.  
Υποσχόμενος την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Gates αναλαμβάνει τον έλεγχο του Εθνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου(NAB) της Ινδίας και επέβαλε τη χορήγηση 50 εμβολίων πολιομυελίτιδας (αντί για 5) σε κάθε παιδί πριν από την ηλικία των 5 ετών. 
Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του κ. Gates ότι προκαλεί μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας που παραλύσει 496.000 παιδιά μεταξύ 2000 και 2017. 
Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έληξε το πρόγραμμα ανοσοποίησης του M Gates και απέκλεισε τον τελευταίο και τους φίλους του από το NAB. 
Ο ρυθμός της παράλυσης λόγω της πολιομυελίτιδας μειώθηκε ραγδαία.
 Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας οφείλεται κυρίως στο στέλεχος του εμβολίου, που σημαίνει ότι προήλθε από το πρόγραμμα εμβολιασμού του Gates. 
Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλα με τα εμβόλια Gates. 
Το 2018,  Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. 
Περίπου 1.200 από αυτούς υπέφεραν από σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων διαταραχών και διαταραχών γονιμότητας. 
Επτά από αυτούς πέθαναν. 
Οι έρευνες της ινδικής κυβέρνησης κατηγόρησαν τους ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τη Gates για εκτεταμένες ηθικές παραβιάσεις: πίεση στις ευάλωτες γυναίκες του χωριού για συμμετοχή στη δίκη, εκφοβισμός των γονέων, παραποίηση των εντύπων συγκατάθεσης και άρνηση της περίθαλψης ιατρικές υπηρεσίες σε τραυματισμένα κορίτσια. 
Η υπόθεση είναι τώρα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας. 
 Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε τη δοκιμή ενός πειραματικού εμβολίου κατά της ελονοσίας της GSK, το οποίο σκότωσε 151 αφρικανικά βρέφη και προκάλεσε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση, επιληπτικές κρίσεις και επιληπτικές κρίσεις, σε 1.048 από 5.049 παιδιά. 
Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του Gates " MenAfriVac 2002 στην υπο-Σαχάρια Αφρική, οι πράκτορες της Gates εμβολιαζαν με εξαναγκασμό χιλιάδες παιδιά της Αφρικής κατά της μηνιγγίτιδας. 
Μεταξύ 50 και 500 παιδιών έχουν αναπτύξει παράλυση. 
Οι νοτιοαφρικανικές εφημερίδες έχουν διαμαρτυρηθεί: 
"Είμαστε ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές φαρμάκων".  
Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του Nelson Mandela, καθηγητής Patrick Bond, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Gates ως "κακό" & "ανήθικο".  
Το 2010, η Γκέιτς έδωσε 10 δισεκατομμύρια δολάρια στην ΠΟΥ, δεσμεύοντάς την να μειώσει τον πληθυσμό, εν μέρει, με νέα εμβόλια. 
Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς δήλωσε σε συνέντευξή του στον Ted Talk ότι τα νέα εμβόλια 
"θα μπορούσαν να μειώσουν τον πληθυσμό". 
Το 2014, η Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας κατηγόρησε τον ΠΟΥ για τη χημική αποστείρωση εκατομμυρίων διστακτικών γυναικών της Κένυας με μια πλαστή εκστρατεία εμβολιασμού «τετάνου».  
Ανεξάρτητα εργαστήρια έχουν βρει τη συνταγή στειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε.  Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, η ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει εμβόλια στειρότητας για περισσότερο από μια δεκαετία.  
Παρόμοιες κατηγορίες έχουν τεθεί από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.  
Μια μελέτη του 2017 (Morgensen et al., 2017) διαπίστωσε ότι ο δημοφιλής DTP του ΠΟΥ σκοτώνει περισσότερους Αφρικανούς από την ασθένεια που ισχυρίζεται ότι αποτρέπει. 
Τα εμβολιασμένα κορίτσια παρουσιάζουν ποσοστό θνησιμότητας 10 φορές υψηλότερο από αυτό των μη εμβολιασμένων παιδιών.  
Η Gates και η ΠΟΥ αρνήθηκαν να ανακαλέσουν το θανατηφόρο εμβόλιο που επιβάλλει ο ΠΟΥ σε εκατομμύρια παιδιά της Αφρικής κάθε χρόνο.  

Οι υποστηρικτές της παγκόσμιας δημόσιας υγείας κατηγορούν τον Gates ότι εκτρέπει την ατζέντα της ΠΟΥ από έργα που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στην καταπολέμηση λοιμωδών νόσων: καθαρό νερό, υγιεινή, διατροφή και οικονομική ανάπτυξη .  
Ισχυρίζονται ότι απήλλαξε τους πόρους του οργανισμού για να εξυπηρετήσει το προσωπικό του φετίχ, δηλαδή ότι η καλή υγεία είναι δυνατή μόνο με σύριγγα.  
Εκτός από τη χρήση της φιλανθρωπίας του για τον έλεγχο της ΠΟΥ, της UNICEF, της GAVI και της PATH, ο κ. Gates χρηματοδοτεί ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν εμβόλια, καθώς και ένα τεράστιο δίκτυο ομάδων φαρμακευτικής βιομηχανίας μπροστά να αναπτύξουν δόλιες μελέτες, να διεξάγουν επιτήρηση και ψυχολογικές ενέργειες εναντίον εκείνων που αμφιβάλλουν για τα εμβόλια και να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη και τα χρήματα του κ. Gates για να σιωπήσουν τη διαφωνία και να εξαναγκάσουν τη συμμόρφωση.  

Στις πρόσφατες διαδοχικές εμφανίσεις του στην Pharmedia , ο Γκέιτς φαίνεται ικανοποιημένος που η κρίση του Covid-19 του δίνει την ευκαιρία να αναγκάσει τα προγράμματα εμβολιασμού του σε τρίτες χώρες σε αμερικανικά παιδιά [4] .  
Ο Bill Gates χρησιμοποιεί εμφυτεύματα Microchip για την καταπολέμηση του κορωναϊού [5] 
Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς θα εκκινήσει εμφυτεύσιμες κάψουλες στο ανθρώπινο σώμα με "ψηφιακά πιστοποιητικά" που θα δείχνουν ποιος έχει δοκιμαστεί και έχει εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού.  
Ο tech mogul, 64 ετών, και σήμερα ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αποκάλυψε  κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Reddit "Ask Me Anything", απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την πανδημία του COVID του κοροναϊού -19.  
Η Gates απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων διατηρώντας ταυτόχρονα την κοινωνική απόσταση και είπε ότι «τελικά θα έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά για να δείξουμε ποιος έχει θεραπευτεί ή έχει δοκιμαστεί πρόσφατα ή που έχει εμβολιαστεί ».  
Τα "ψηφιακά πιστοποιητικά" που ανέφερε ο κ. Gates είναι "QUANTUM - DOT TATTOOS" εμφυτεύσιμα στους ανθρώπους, τα οποία εργάζονται οι ερευνητές του MIT και του Πανεπιστημίου Rice για την τήρηση αρχείων εμβολιασμού. Τον περασμένο Δεκέμβριο οι επιστήμονες από τα δύο πανεπιστήμια αποκάλυψαν ότι εργάζονταν σε αυτά τα τατουάζ κβαντικών σημείων αφού ο Bill Gates τους πλησίασε για να λύσει το πρόβλημα της ταυτοποίησης ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί.  
Τα τατουάζ με κβαντικά σημεία περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικρών βελόνων με βάση τη ζάχαρη που περιέχουν εμβόλιο και φθορίζουσες "κβαντικές κουκίδες" με βάση το χαλκό που είναι ενσωματωμένες σε βιοσυμβατές κάψουλες μικρής κλίμακας. 
Μόλις οι μικρο-βελόνες διαλύονται κάτω από το δέρμα, αφήνουν τις εγκλωβισμένες κβαντικές στιγμές των οποίων τα σχέδια μπορούν να διαβαστούν για να αναγνωρίσουν το εμβόλιο που έχει χορηγηθεί.  
Τα τατουάζ κβαντικών σημείων θα συμπληρωθούν πιθανότατα από την άλλη δέσμευση του Bill Gates που ονομάζεται ID2020, το οποίο είναι το φιλόδοξο έργο της Microsoft για την επίλυση του προβλήματος πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα. 
Το ID2020 επιλύει αυτό το πρόβλημα με την ψηφιακή ταυτότητα
Oψη του ηλεκτρονικού τατουάζ, το οποίο εμφανίζει τις πληροφορίες στρώματος της συσκευής
Επί του παρόντος, ο πιο πρακτικός τρόπος για την υλοποίηση της ψηφιακής ταυτότητας είναι είτε τα smartphones είτε τα εμφυτεύματα μικροτσίπ RFID. 
Αυτή η τελευταία προσέγγιση θα είναι πιθανώς αυτή των Gates, όχι μόνο για λόγους σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή για περισσότερα από 6 χρόνια το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί ένα άλλο έργο το οποίο ενσωματώνει εμφυτεύματα μικροτσίπ εμφυτεύσιμα στους ανθρώπους. Αυτό το έργο, που διευθύνεται επίσης από το MIT  
Όσον αφορά το ID2020, για τη διεξαγωγή αυτού του έργου, η Microsoft έχει σχηματίσει συμμαχία με άλλες τέσσερις εταιρείες, όπως η Accenture, η IDEO, η Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller. 
Το έργο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και έχει ενσωματωθεί στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.  

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι Bill Gates και ID2020 θα εφαρμόσουν όλα αυτά, όπως πολλοί Χριστιανοί και με εκπληκτικό τρόπο ένας αυξανόμενος αριθμός Μουσουλμάνων Σιιτών, είναι πολύ αντίθετοι με την ιδέα του μικροτσίπ και οποιασδήποτε μορφής τεχνολογίας ταυτοποίησης με σπάσιμο και είσοδο. 
Κάποιοι χριστιανοί νομοθέτες και πολιτικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ακόμη προσπαθήσει να απαγορεύσουν κάθε μορφή ανθρώπινου μικροτσίπ.  
Αλλά, από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για τον Bill Gates να πραγματοποιήσει αυτά τα έργα επειδή, καθώς ο κορωναϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από την πανδημία, το ευρύ κοινό ανοίγει όλο και περισσότερο τις τεχνολογίες επίλυσης προβλημάτων που θα συμβάλουν στη συγκράτηση του ιού.
ΣΙΚΑΓΟ:Η Corona είναι ο ιός. Ο καπιταλισμός είναι η πανδημία!!!
Ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλοί σιίτες χριστιανοί και μουσουλμάνοι αντιτίθενται να σπάσουν και να εισέλθουν σε τεχνολογίες αναγνώρισης, όσο χρήσιμες είναι για την πρόληψη πανδημιών, είναι ότι πιστεύουν ότι αυτές οι τεχνολογίες είναι το «σήμα του Σατανά» που αναφέρεται στο τη Βίβλο και σε ορισμένες προφητείες του Μαχντί. 
Στο βιβλίο των αποκαλύψεων της Βίβλου, όποιος δεν έχει αυτό το "σήμα" δεν επιτρέπεται να αγοράζει ή να πωλεί τίποτα.  
Πέρυσι, το Νοέμβριο, μια τεχνολογική εταιρεία με έδρα τη Δανία, η οποία είχε συμβόλαια για την παραγωγή εμφυτευμάτων μικροτσίπ για τη δανική κυβέρνηση και το Ναυτικό των Η.Π.Α., έπρεπε να ακυρώσει την εκτόξευση του φερόμενου ως "επαναστατικού" εμφυτεύματος μικροτσίπ
 Το Internet μετά από χριστιανικούς ακτιβιστές επιτέθηκε στα γραφεία της στην Κοπεγχάγη.  
Σε αυτή τη συνέντευξη με το CBSNews , ο Bill Gates λέει ότι οι μαζικές δημόσιες συγκεντρώσεις δεν θα επιστρέψουν μέχρι να πραγματοποιήσουμε μαζικό εμβολιασμό. 
Το τσιπ που δείχνει ότι ένα άτομο είναι εμβολιασμένο είναι η κατάσταση της μελλοντικής πρόσβασης σε δημόσιους χώρους σύμφωνα με αυτόν;
Οι μηχανικοί του MIT έχουν αναπτύξει έναν τρόπο αποθήκευσης ιατρικών πληροφοριών κάτω από το δέρμα, χρησιμοποιώντας μια κβαντική βαφή που παρέχεται μαζί με ένα εμβόλιο από ένα μικροσκοπικό έμπλαστρο. Η βαφή, η οποία είναι αόρατη με γυμνό μάτι, μπορεί να διαβαστεί αργότερα χρησιμοποιώντας ένα ειδικά προσαρμοσμένο smartphone
                                                                  ------------------------ 
[1] http://www.geopolintel.fr/article43.html  
[2] https : //www.independent.co.uk/news/...  

[3] Ο Robert Francis Kennedy Jr είναι Αμερικανός περιβαλλοντικός δικηγόρος, συγγραφέας και αντίπαλος εμβολιασμού. 
Ο Κένεντι είναι ο γιος του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ο ανιψιός του πρώην προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. 
Είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της συμμαχίας Watermen , μια περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική ομάδα που βοήθησε να βρεθεί το 1999.  
[4] https : //korii.slate.fr/tech/bill-ga...  
[5] https : //www.ghanacrusader.com/bill-...  
Πηγή: Robert F Kennedy Jr. 
Εκθέτει Σχέδιο δικτατορίας για το εμβόλιο του Bill Gates - 
αναφέρει το σύνθετο Messiah Complex του Gates  
                                     € « » ●► $    ▲▼◄► € € $$ € €   ◄ ►▲▼► ◄● « » €
                                                         μέσω http://www.geopolintel.fr
                                     € « » ●► $    ▲▼◄► € € $$ € €   ◄ ►▲▼► ◄● « » €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου