Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Η Αφηγηματική παράσταση «Το Φάντσαμα της Όπερας», την Κυριακή στο «Ιδιόμελο»



                                          Το Φάντασμα της Όπερας
                                           ΑΦΗΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
                              για παιδιά άνω των 10 ετών & ενήλικες
Η όμορφη τραγουδίστρια Κριστίν Ντααέ, ακούει μια φωνή μέσα στους σκοτεινούς διαδρόμους της Όπερας. Εκείνη πιστεύει πως είναι ο «Άγγελος της Μουσικής».
Όμως, αυτή η φωνή ανήκει σε ένα φάντασμα.
Ένα φάντασμα που την ερωτεύεται και που θέλει να την πάρει μακριά από τον αγαπημένο της. 
Και τότε…ξυπνούν πάθη, έρωτες, ζήλια και δάκρυα.
Μια παράσταση που, μέσα της, μπλέκονται αρμονικά η αφήγηση, το θέατρο και η μουσική. 
Απευθύνεται σε παιδιά πάνω από 10 ετών και σε ενήλικες.
Αφήγηση: Σμαράγδα Αποστολάτου
Μουσική- Τραγούδι: Άννα Κατσούλη
Διάρκεια: 70΄
Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθ. Βενιζέλου 17 & Β. Κωνσταντίνου, 
κοντά στον ΗΣΑΠ
Κυριακή 10 Νοεμβρίου  '19
Έναρξη: 7μμ
Είσοδος 8 ευρώ
Πληροφορίες - κρατήσεις: 2106817042
                                                             ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ
Είναι απόφοιτη της «Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης» του Κέντρου Μελέτηςκαι Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών και εργάζεται στο «Σπίτι τωνΠαραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς» ως αφηγήτρια και εμψυχώτρια σταεκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία και οικογένειες. 
Είναι μέλος της
δημιουργικής ομάδας «Μύθος» και ως αφηγήτρια έχει πάρει μέρος σεφεστιβάλ αφήγησης και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και τοεξωτερικό. 
Σπούδασε κλασική κιθάρα και φωνητική στο «Απολλώνιο Ωδείο»και συμμετείχε σε μουσικά σύνολα. 
Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και αρχαίου δράματος στο «Θέατρο των Αλλαγών» και έχει λάβει μέρος σεθεατρικές παραστάσεις για παιδικό και ενήλικο κοινό με τη θεατρική ομάδατου Δήμου Πεύκης. 
Έχει εκπαιδευτεί στην κατασκευή και εμψύχωση κούκλαςαπό τον Χρήστο Αυτσίδη και το Κουκλοθέατρο «Χαρχούτ» και συνδυάζει τηναφήγηση μετην κούκλα. 
Σπούδασε διατροφολογία στην Αθήνα και εργάστηκε σευπηρεσίες πρόνοιας και σε παιδικές κατασκηνώσεις ως διατροφολόγος.
                                                                  ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
 Με σπουδές 13 ετείς στο κρατικά αναγνωρισμένο ΩΔΕΙΟ «ΟΡΦΕΑΣ» ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ έχει πτυχίο φωνητικής στο τμήμα σύγχρονου τραγουδιού,ενώπιον καταξιωμένων καλλιτεχνών και καθηγητών, μεταξύ των οποίων οΓιώργος Κατσαρός και η Άννα Διαμαντοπούλου.
Η Άννα Κατσούλη είναι μια ανερχόμενη καλλιτέχνιδα στο χώρο τουτραγουδιού, με πολυετείς σπουδές μουσικής και σημαντικές μέχρι τώρασυνεργασίες στο δυναμικό της, ενώ φέτος ξεκινά την πρώτη της δισκογραφικήδουλειά, μέσω της εταιρείας Zoe Music LtD.
Ως τραγουδίστρια έχει ασχοληθεί με ευρύ φάσμα ρεπερτορίου,όπως τοπαιδικό μιουζικαλ, μουσικοθεατρικά αφιερώματα («Παλιά Αθήνα»,«Καταστροφή της Σμύρνης», «Παλιός
Ελληνικός Κινηματογράφος»), συναυλίες (ξένου, ελληνικού, λαϊκού &
παραδοσιακού ρεπερτορίου) κ.α.
Έχει ιδιαίτερη αγάπη στα τραγούδια που γεννήθηκαν στις παλιές μουσικές μπουάτ και από μικρή τη μάγευε ο τρόπος με τον οποίο οι σκέψεις και τασυναισθήματα μετουσιώνονται σε νότες και μεταδίδονται γύρω μας.
Μεγαλώνοντας σε μια μουσική οικογένεια, χάραξε νωρίς τη μουσική της πορεία και σε ηλικία 13 ετών ανέβηκε για 1η φορά στη σκηνή.Έκτοτε οιμουσικές εμφανίσεις της δε σταμάτησαν.
Τη σεζόν του 2016 τραγουδούσε πλάι στο γνωστό πιανίστα Νίκο Αβατάγγελο,το χειμώνα του 2017 βρέθηκε στο πλευρό του δεξιοτέχνηκλασσικού κιθαρίστα, Παναγιώτη Μάργαρη, στο θέτρο «Τζένη Καρέζη», ενώ την περασμένη άνοιξη τραγούδησε με τον καταξιωμένο Έλληνα
μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο. Το χειμώνα του 2018 συνεργάστηκε μετη σολίστ του ακκορντεόν, Ζωή Τηγανούρια, ως τραγουδίστρια της
μουσικοθεατρικής παράστασης «Έτσι ειν’ η Ζωή», που παρουσιάστηκε στοχώρο του El Convento Del Arte, στο Μεταξουργείο, ενώ σε λίγους μήνες θακυκλοφορήσει επίσημα ο πρώτος της δίσκος, έχοντας η ίδια διττό ρόλο ωςερμηνεύτρια και στιχουργός.
Είναι απόφοιτη του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική
ηλικία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
                                            €€ $  ●► « » ▲▼◄  $ € $   ◄ ▼▲ « »  ●►$  €€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου