Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

«Αδιαφορία για τους εμπόρους», βλέπει η Μαίρη Διακολιού

Στο ΔΣ της Τρίτης 26-2-2019, αποφασίστηκε κι άλλη παράταση της παράδοσης του πάρκινγκ – Ευτέρπης…
Όπως ίσως είναι γνωστό, έχω πολλές φορές διατρανώσει την αντίθεσή μου στο έργο αυτό, τεκμηριώνοντας την άποψή μου ότι τελικά αποβαίνει σε ζημία των πολιτών.
Γι αυτό το λόγο, είναι ορθολογικά αδύνατο να υπερψήφιζα την παράταση της παράδοσής του.
Όμως για την παράδοση αυτή καθ’ αυτή, δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω ότι ο εργολάβος τόσον καιρό δήλωνε ότι θα μπορούσε (κατόπιν άλλων παρατάσεων) να παραδώσει το έργο στις 8-3-2019, γνωρίζοντας ότι μεσολαβούσε χειμώνας… 
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο ανάδοχος, στην αίτησή του για παράταση καταδεικνύει πληθώρα καθυστερήσεων με υπαιτιότητα του Δήμου, τις οποίες η Διοίκηση δεν αντέκρουσε.
Σήμερα ζήτησε και έλαβε δια αποφάσεως του ΔΣ παράταση μέχρι 15-4-2019, με το αιτιολογικό ότι ο χειμώνας ήταν βαρύς!
Το γεγονός ότι μετά από την παράταση αυτή, το ΔΣ αποφάσισε δύο εβδομάδες πριν το Πάσχα το κέντρο να είναι κλειστό και οι έμποροι να δεινοπαθούν δείχνει την πλήρη ασέβεια της Διοίκησης για τους εμπόρους και τους επαγγελματίες της πόλης μας.
Εδώ να σημειώσουμε, ότι ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, υποψήφιος δήμαρχος κ. Νικολαράκος, ενώ είχε εξαγγείλει ότι θα ήταν έκανε παρέμβαση κατά τη συζήτηση του θέματος, τελικά, ενώ εθεάθη στην αίθουσα του ΔΣ, δεν παρέμεινε μέχρι να συζητηθεί.
                                          € $  ●► « » ▲▼◄  $ € $   ◄ ▼▲ « »  ●►$  €
                               ΠΗΓΗ://diakoliou.gr/2019/02/28/αδιαφορια-για-τουσ-εμπορουσ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου