Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Παρών & στην εορταστική εκδήλωση του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» ο Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί και με κοινή προσπάθεια θα διεκδικήσουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδιά με αναπηρία
Στη εορταστική εκδήλωση του Σωματείου Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ του Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία κοπής των Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τους γονείς και τους φίλους των παιδιών.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε τις προσπάθειες της  Πρόεδρου του Σωματείου, τονίζοντας ότι «η «Αμαρυσία Εστία» είναι έργο της κας Σοφίας Κοντοπούλου».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δεδομένη από μέρους της Διοίκησης του Δήμου ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά με νοητική υστέρηση και στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί με την ίδρυση το 2010 του ΚΔΑΠ ΜΕΑ και την παραχώρηση στέγης στην οδό Ζήνωνος και Ελεάτου 8 στο Μαρούσι για τη δημιουργική  απασχόληση των παιδιών και την έμπρακτη βοήθεια στους γονείς. 


«Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί και με κοινή προσπάθεια θα διεκδικήσουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδιά με αναπηρία» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.
Η Πρόεδρος κα Κοντοπούλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την εποικοδομητική συνεργασία, σημειώνοντας ότι από την πρώτη στιγμή ενέσκηψε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το Σωματείο μας και στάθηκε δίπλα μας σύμμαχος και συμπαραστάτης.
Επίσης, η Πρόεδρος ευχαρίστησε το προηγούμενο Δ.Σ. για τη σημαντική συμβολή του στο έργο του Σωματείου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης Δημήτρης Σμυρνής και υποψήφιοι για το Δημαρχιακό αξίωμα στο Δήμο Αμαρουσίου
                                                       € €  ●► « » ▲▼◄  $  €  $  ◄ ▼▲ « »  ●► € €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου