Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Μ. ΓΡΑΦΑΚΟΣ: Ο Κούλης θα έβαζε πλάτη σε μια συμβιβαστική πρόταση για το Μακεδονικό!!!

Τάδε έφη ο Μ. Γραφάκος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή & τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.
Τι εστί Μανώλης Γραφάκος;
Είναι Οικονομολόγος, Μέλος Π.Ε. & αναπλ. Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ, Γενικός Γραμματεας Δημου Μεταμορφωσης, ενώ διετέλεσε πριν Καλλικρατη  & Δήμαρχος Μελισσίων, με την επίσημη στήριξη της Ν.Δ & του ΣΥΝασπισμού της Αριστεράς, της Οικολογίας & των Κινημάτων!!!
Σε σύντομο χρονικό διάστημα τον αποχαιρέτησαν 8 δεξιοί σύμβουλοι ενώ οι ΣΥΝασπιστές αν & Δήμαρχος μειοψηφίας τον στήριξαν με νύχια & με δόντια μέχρι τέλους, παρ΄ότι γνώριζαν ότι είναι πρωτοπαλλήκαρο του Κούλη Μητσοτάκη 
Ποιοί ήταν αυτοί;
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ρένας Δούρου κκ Φώτης Χρυσικός & Θ. Δημάκης & ο μέχρι πρότινος ΓΓ σε όσα υπουργεία χρημάτισε υπουργός ο νυν Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο κ. Δημοσθένης Παπασταμόπουλος!!! 
Τόσο ήταν το ΑΝΤΙδεξιό τους μένος !!!
Οσο δηλαδή & το ΑΝΤΙμνημονιακό όπως περίτρανα αποδείχθηκε εν τοις πράγμασι!
Εν ευθέτω χρόνω θα δημοσιεύσω & φωτογραφίες του εν λόγω υπουργού αλλά & του νυν προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να χειροκροτούν ενθέρμως τον κοινό υποψήφιο δήμαρχο Μ. Γραφάκο με το ΣΥνδυασμό «Εναλλακτική Συλλογική Προοπτική», ο οποίος ως γνωστον αργότερα είχε πρωτοστατήσει (μαζί με τον συνάδεφό του του Παλαιού Φαλήρου) στην ανάδειξη της Ντόρας στην προεδρία της ΝΔ καστά τις εσωκομματικές εκλογές στη μετά Κώστα Καραμανλή εποχή στη Δεξιά παράταξη
Α μην ξεχάσω! 
Την εποπτεία του Γραφείου Τύπου είχε ο Δημήτρης Κουκλουμπέρης που προσφάτως πήρε συνέντευξη από τον GAP για την συμφωνία των Πρεσπών(ΕφΣυν), υπό την υψηλή επιστασία του ΤΡΙΣμέγιστου Κώστα Αρβανίτη(ΕΡΤ - Αλλη Διάσταση) εκδίδοντας τότε δια της ΑΜΝΕΠ Α.Ε . &το περιοδικό «ΟΞΥΓΟΝΟ» με την συμμετοχή της πιο-τικής Πόπης Διαμαντάκου(Παράλληλα ήταν υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου του τότε Δημάρχου Ελληνικού Χρήστου Κορτζίδη)!
Τι λέει ευθαρσώς το παλληκάρι(για να πάψει το χοντρό δούλεμα):
Ο Κ. Μητσοτάκης θα έβαζε πλάτη σε μια συμβιβαστική πρόταση για το Μακεδονικό»
 «Η κυβέρνηση, είπε, έχασε μια χρυσή ευκαιρία, να πάμε σε μια συμφωνία που θα ήταν καλύτερη, αν είχε έρθει σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα κόμματα» τόνισε και συνέχισε: 
«Κάποια στιγμή πρέπει να καλλιεργηθεί στη χώρα μας η κουλτούρα συνεννόησης στα σημαντικά θέματα. Τώρα στη συμφωνία των Πρεσπών είναι όλοι εναντίον όλων. 


Δεν εκφράζει τις ανάγκες της χώρας. Τα σημαντικά θέματα θα πρέπει να λύνονται με ευρύτερες εθνικές συναινέσεις.
Θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά τα πράγματα. 
Πέρυσι ο κ. Μητσοτάκης είχε βάλει το πλαίσιο που θα μπορούσαμε να κινηθούμε. Χάθηκε μια ευκαιρία, και εγώ υποστηρίζω ότι ο Μητσοτάκης θα έβαζε πλάτη σε μια συμβιβαστική πρόταση».
Σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις από τα μικρά κόμματα υποστήριξε ότι: 
«δεν θα υπήρχε ανάγκη μεταγραφή, αν είχαμε μια σταθερή εθνική γραμμή, η οποία δεν υπήρχε ούτε μέσα στην κυβέρνηση. Είδαμε να συγκρούονται για ένα θέμα ο υπουργός Εξωτερικών με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας…».
 Και εστίασε στους χειρισμούς που έπρεπε να είχαν γίνει: 
«Έπρεοε να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι όταν πάμε να κάνουμε μια συμφωνία δεν μπορεί να είναι 100-0. Θα ήταν εφικτό αντί για nationality να λέγεται citizen. 
Οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί έκαναν το μέγιστο, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη χώρα. Τώρα οι Σκοπιανοί, ήταν συνεπείς, δυσκολεύουν τα πράγματα για τη χώρα μας, έκαναν αυτοί τα βήματα, η ελληνική πλευρά δεν ξέρω τι περιθώρια έχει… Δυσκολεύει η κατάσταση».
Ο κ. Γραφάκος επισήμανε τους κινδύνους που εγκυμονεί η συμφωνία των Πρεσπών. «Γλώσσα, μακεδονικός λαός και ιθαγένεια δημιουργούν υπόβαθρο στο μέλλον για εθνικότητα».
 Κληθείς να σχολιάσει τις… αντοχές της ελληνικής κυβέρνησης, απάντησε: «Θα μπορούσε να αντέξει μέχρι τον Μάιο, ίσως και περισσότερο. Όμως η παρατεταμένη αυτή προεκλογική περίοδος δείχνει ότι η οικονομία δεν αντέχει».
                                        €  ●► « » ▲▼◄  $  €  $  ◄ ▼▲ « »  ●► €
ΠΗΓΗ://newpost.gr/politiki/5c46ee557469d47c4af4bc69/grafakos-sto-akraios-o-k-mitsotakis-tha-evaze-plati-se-mia-symvivastiki-protasi-gia-to-makedoniko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου