Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Από το Μαρούσι ξεκινά στις 6:30 μ.μ. τον προεκλογικό του αγώνα στην Αττική, ο Σαμαράς


Από το Μαρούσι επέλεξε να ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ. στην Αττική ο Αντώνης Σαμαράς, o oποίος τις προηγούμενες ημέρες  βρέθηκε στην επαρχία με στόχο την ανάκτηση ψήφων εκ δεξιών.
Ο πρωθυπουργός & πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ρίχνει πλέον το βάρος στη Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με κρυφές μετρήσεις, η Ν. Δ, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, υστερεί πλέον των δέκα μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ!!! 
Πρώτος σταθμός στη Β' Αθηνών λοιπόν θα είναι το Μαρούσι, όπου στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Σπύρος Λούη(βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο τον σταθμό του ΗΣΑΠ), ενώ αύριο ενδέχεται να επισκεφθεί τα Δυτικά προάστια (πιθανότατα το Περιστέρι ή την Καλλιθέα).
Στα δυτικά προάστια καταγράφονται οι μεγαλύτερες απώλειες για τη Ν.Δ, καθώς στις περιοχές αυτές η ανεργία ξεπερνά τον εθνικό μέσο όρο και οι συνέπειες της κρίσης είναι πιο βαριές.
Στόχος σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι η απευθείας επαφή με τον κόσμο, καθώς στο Μαξίμου εκτιμούν ότι το πρόσωπο του κ. Σαμαρά παραμένει το δυνατό χαρτί της κυβέρνησης στη δύσκολη και πολωτική αυτή εκλογική μάχη.

                                      ΠΗΓΗ:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου