Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι επιλογές του Α-παρατήρητου από τον Συνδυασμό του Γ. Πατούλη!

To «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» εκτός από εχθρούς, έχει φίλες & φίλους και τους τιμά!!!
Η άποψή του εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ & σίγουρα δεν είναι αντικειμενική…Εξ άλλου είμαστε ένα ενημερωτικό που ποτέ δεν έκρυψε και δεν κρύβει τις αδυναμίες του!!!            Η σχέση με τους προαναφερόμενους έχει δοκιμαστεί &a σφυρηλατηθεί στην πορεία των 16 χρόνων που ζούμε  & κινούμαστε στην πόλη των Αθμονέων.   Tους εκτιμώ, τους θαυμάζω, τους ζηλεύω(με την καλή έννοια!), & πιστεύω ακραδαντα  στα προσόντα και τις δυνατότητές τους και υπογραφω με βεβαιότητα, πως ότι πράττουν το κάνουν για το καλό της πόλης και των Μαρουσσιωτών      
Στον Συνδυασμό του Γ. Πατούλη «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ», εκτός από τον Δημήτρη Καρλαύτη, την Ρένα Χαλιώτη & τον Νίκο Κάββαλο, το  «BLOG», στηρίζει:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΒΡΑΧΝΟ, τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΗ, τον  ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  & την ΕΛΕΝΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΟΥ
Ο Παναγιώτης Βραχνός γεννήθηκε στη Λυκοποριά Κορινθίας.Είναι παντρεμένος με την Ευνομία Αλεξοπούλου, Ιατρό Αναισθησιολόγο, Διευθύντρια στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», με την οποία έχει ένα γιο και μία κόρη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 1977 και το 1983 απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας του Γενικού Χειρουργού.                                     
Μετά τις μεταπτυχιακές σπουδές από το 1985 εργάζεται στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ» και από το 2010 κατέχει τη θέση του Διευθυντού της Χειρουργικής Κλινικής. 
Το 1998 εκλέχτηκε  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου και το 2002 επανεκλέχτηκε για δεύτερη φορά.
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΗΣ γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιατρική στο πανεπιστήμιο της Bologna, και ανακηρύχθηκε διδάκτωρ της Ιατρικής - Χειρουργικής. Ειδικεύτηκε στην γαστρεντερολογία.
Υπηρέτησε ως ιατρός και ειδικός στη ναυτική και καταδυτική ιατρική, στις ειδικες δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού.
Είναι μέλος Ευρωπαϊκών επιστημονικών ενώσεων με ενεργό συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και ερευνητικά προγράμματα.
Συμμετείχε εθελοντικά σε αποστολές διάσωσης.
Το 2006 εξελέγει Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με το συνδυασμό "Ανθρώπινη Πόλη" του Γιώργου Πατούλη.
Έλαβε τη θέση του Αντιδημάρχου, προέδρου του Οργανισμού Περιβάλλοντος, προέδρου Πολιτικής Προστασίας, προέδρου της Αναπτυξιακής του Δήμου Αμαρουσίου και της "ΑΘΜΟΝΟΝ" - Ακίνητα.
Εκσυγχρόνισε την ανακύκλωση του Δήμου Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα τη βράβευση της πόλης σε εθνικό επίπεδο.Ασχολείται ιδιαίτερα με το αστικό περιβάλλον και με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.Διατηρεί Γαστρεντερολογικό-Ενδοσκοπικό ιατρείο στο κέντρο του Αμαρουσίου.


Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ γεννήθηκε,  μεγάλωσε και μένει στο Μαρούσι. Μεγάλη του αγάπη ο Αθλητισμός με τον οποίο ασχολείται από τα παιδικά του χρόνια, τόσο τοπικά στο Μαρούσι όσο και ευρύτερα με τον Παναθηναϊκό.  Ασχολήθηκε με:•Βασικό στέλεχος στην ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Αμαρουσίου, με μεγαλύτερη  διάκριση την άνοδο στην Α΄ Εθνική (1970).•Πάντοτε παρακολουθούσε το μπάσκετ στο Μαρούσι και το 2010 έως και το 2012 διατέλεσε Πρόεδρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου.   Επαιξε ποδόσφαιρο στον ΑΟ Παραδείσου και σε ηλικία 15 χρονών  πηγαίνει στον Παναθηναϊκό, την φανέλα του οποίου τίμησε για 20 χρόνια ως βασικός τερματοφύλακας.•Υπερασπίστηκε σε περισσότερους από 300  αγώνες τα  δίχτυα της πράσινης ΠΑΕ και συνέβαλε σημαντικά στον «Θρύλο του Γουέμπλεϋ», ειδικά στην νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα (3-0 στην Αθήνα), που οδήγησε στο Γουέμπλεϋ και στον τελικό (1971) με τον ΄Αγιαξ. •Υπερασπίστηκε σε  32 αγώνες, τα δίχτυα της Εθνικής Ελλάδος (Ανδρών) ενώ έπαιξε στις Εθνικές Νέων, Ελπίδων, Ενόπλων Δυνάμεων. •Συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος στο Κύπελλο Εθνών Ευρώπης στην Ιταλία, όπου και αγωνίστηκε.   Σήμερα ασχολείται με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από την θέση του Αντιπρόεδρου. Είναι: •Πρόεδρος των Πράσινων Σχολών της ομάδας  •Ταμίας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.  •Από το 2010 πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών. Τέλος από το 2007-2012 διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Η γειτόνισσα και φίλη
ΕΛΕΝΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΟΥ, είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Μαρούσι. Υπομηχανικός Αρχιτ/κου Σχεδίου στα Έργα Υποδομής, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, με σεμινάρια στα: Γεωγραφικά Συστήματα (G.I.S) στην Αποκομιδή Απορριμμάτων κλπ. στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχει ασχοληθεί με: Διευθετήσεις και Οριοθετήσεις Ρεμάτων, Πολεοδομικές  Εφαρμογές, Τροποποιήσεις και Αναθεωρήσεις Σχεδίων,Εντάξεις Περιοχών στο Σχέδιο, Πράξεις Εφαρμογής Αποχετεύσεις Λυμάτων και Ομβρίων, Διανοίξεις οδών, τοποθετήσεις κρασπέδων και πλακών πεζοδρομίων,παιδικές χαρές. Μέλος  Εκτελεστικής Επιτροπής του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου πρώην Αντιπρόεδρος Συλλόγου  Παραρεμματιων Χαλανδρίου - Πεντέλης Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Ελευθερίου Σωρού - Λάκκα ΚόττουΣυλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου