Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ξεψύχησε με φριχτούς πόνους ο Μπαλού, στην περιοχή του νοσοκομείου Υγεία!

             Σκοτώνουν τους σκύλους όταν ...γεράσουν!
Να πεθαίνει με τον χειρότερο τρόπο, από φόλα, αντίκρυσαν το πρωί της 22ης Ιανουαρίου κάτοικοι και εργαζόμενοι της οδού Αποστόλου Παύλου, στο Μαρούσι, ένας από τους αδέσποτους σκύλους που ζούσε εκεί για πολλά χρόνια.
Ο σκύλος δηλητηριάστηκε από το χέρι κάποιου κατοίκου της περιοχής,
ο οποίος του έδωσε να φάει τροφή με γυαλιά, κάνοντάς τον να ξεψυχήσει με φριχτούς πόνους.
Ο Μπαλού, όπως τον είχαν ονομάσει, ήταν ένας γέρος ποιμενικός και πολύ φιλικός σκύλος, παρατημένος χρόνια, που ζούσε στην περιοχή του νοσοκομείου Υγεία, πίσω στα Μαρμαράδικα, στην οδό Αποστόλου Παύλου, χωρίς ποτέ να έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. 
Ηταν εμβολιασμένος και στειρωμένος από τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν.
Μετά το συμβάν ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία,η οποία πήγε να καταγράψει το συμβάν. Παράλληλα ενημερώθηκε και ο ΔήμοςΑμαρουσίου.
Οι κάτοικοι της περιοχής και οι εργαζόμενοι στις διπλανές εταιρείες παρακαλούν όποιον γνωρίζει κάτι να μη διαστάσει-επώνυμα ή ανώνυμα-να το καταγγείλει. 

Σκύλος βλέπει το αφεντικό του μετά από 6 μήνες και... τρελαίνεται
                        ΠΗΓΗ:www.protothema.gr
=================================================================
   ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Με λύπη αλλά και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε τη δηλητηρίαση ενός αθώου πλάσματος, ενός αδέσποτου σκύλου που χρόνια τώρα φρόντιζαν δημότες του Δήμου Αμαρουσίου. Η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε για το περιστατικό αλλά όταν έσπευσε δυστυχώς το άτυχο ζώο είχε ήδη καταλήξει.
Η αποτρόπαιη πράξη του «συνανθρώπου» μας κηλιδώνει τον Πολιτισμό μας
 και προκαλεί θλίψη σε όσους πιστεύουν ακόμα στον άνθρωπο.
Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός και ελπίζουμε ότι δε θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.
Ο Δήμος Αμαρουσίου και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης έχουν αποδείξει έμπρακτα την ευαισθησία τους σε θέματα που αφορούν τα αδέσποτα και την φροντίδα τους, ενεργώντας άμεσα όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά το τηλέφωνο της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου (τηλ. 2132038238, fax 2132038525, mtzortzakis@maroussi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου