Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Eνίσχυση του Οικοτροφείου «Ηπιόνη», από το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου Αμαρουσίου

Με είδη οικιακού εξοπλισμού, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα ενίσχυσε το οικοτροφείο «Ηπιόνη» το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου Αμαρουσίου, μία δομή που εγκαινιάστηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, και στόχο έχει την υποστήριξη των νοικοκυριών της πόλης και συμπολιτών μας που βιώνουν μία δύσκολη καθημερινότητα υπό την παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία.
 Η προσφορά προς το οικοτροφείο που φιλοξενεί άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες χωρίς υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον, έγινε σε μια προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ενοίκων μετά τις χειμερινές πλημμύρες που έπληξαν το χώρο όπου διαμένουν καταστρέφοντας σημαντικό μέρος του εξοπλισμό του.
Η προσφορά του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου προς το οικοτροφείο περιελάμβανε ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, χαλιά, κουβέρτες και ποικιλία ειδών οικιακής χρήσης.
Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους και του προσωπικού και κυρίως των ενοίκων του οικοτροφείου για την προσφορά του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου του Δήμου εξέφρασε δια επιστολής της προς το Δήμαρχο κ. Πατούλη, η υπεύθυνη λειτουργίας του οικοτροφείου «Ηπιόνη» Ιωάννα Κέστου.
Εκφράζοντας την ευχή να συνεχίσει ο Δήμος και στο μέλλον να αποτελεί «συνοδοιπόρο» στηρίζοντας το έργο του οικοτροφείου, ευχαριστεί για αυτή την πολύτιμη βοήθεια μετά την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε το σπίτι τους με συνέπεια «να στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους».
Για τη λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου οικιακού εξοπλισμού και ειδών οικιακής χρήσης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου καταγράφει τις προσφορές των συμπολιτών τις οποίες εν συνεχεία αντιστοιχίζει με τις ήδη καταγεγραμμένες ανάγκες των συνανθρώπων μας βάσει των απαραίτητων κοινωνικών και οικονομικών προϋποθέσεων που τηρούνται.
Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η σταθερή ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση των κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας μέσω του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου, δίνοντας τη δυνατότητα μέσα από τις προσφορές τους μέχρι σήμερα να έχει ενισχυθεί σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας και οικογενειών της πόλης μας, και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου
 στα τηλ. 213 20.31.920 & 21.
Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων
Γίνει και εσύ συμμέτοχος
Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου
βρίσκεται στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. Καθένας μας μπορεί να γίνει συμμέτοχος της προσπάθειας αυτής καταθέτοντας τη δική του προσφορά στο λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου