Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», οι εθελόδουλοι λαγοί όμως του Φούχτελ, αλλάζουν περιχαρείς!!!

Θέματα διαχείρισης αποβλήτων συζήτησαν Σωκράτης Φάμελλος & Χάνς Φούχτελ!

Η συνεργασία στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης αποβλήτων αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΝ του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, με τον Υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση κ. Hans - Joachim Fuchtel, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από αρκετές ημέρες αλλά δεν έτυχε ιδιαίτερης προσοχής & προβολής από τα συστημικά ΜΜΕ...
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου, σκοπός της συνάντησης ήταν η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ εθνικών και τοπικών/αυτοδιοικητικών αρχών και φορέων, στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων.
Ειδικότερα, η ανταλλαγή εμπειρίας και η ενημέρωση για καλές πρακτικές διαχείρισης των αποβλήτων στη Γερμανία, ώστε να υποστηριχθούν στη χώρα μας δράσεις και ενέργειες προώθησης των αρχών της κυκλικής οικονομίας, της ανακύκλωσης και της ενεργειακής αξιοποίησης των δευτερογενών καυσίμων.
Συζητήθηκαν οι ευρωπαϊκοί στόχοι μείωσης παραγωγής αποβλήτων, επαναχρησιμοποίησης, ανακύκλωσης και ανάκτησης, σε συνδυασμό με την εκτροπή από την ταφή σε ΧΥΤΑ.
Επίσης, αναδείχθηκε και από τις δύο πλευρές ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι σύγχρονες τεχνικές επεξεργασίας.
Συμφωνήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας και η επεξεργασία πιλοτικών προγραμμάτων σε συγκεκριμένους τομείς, όπως της διαχείρισης αποβλήτων σε νησιά, σε περιοχές με έντονο το προσφυγικό πρόβλημα, η υποστήριξη ανάλογων έργων και η εξασφάλιση κοινοτικών πόρων για την χρηματοδότησή τους.
Στην πολυμελή αντιπροσωπεία που συνόδευε τον Γερμανό αξιωματούχο συμμετείχαν δύο έπαρχοι, ο εμπορικός ακόλουθος της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, επιστήμονες και επιχειρηματίες.
ΠΗΓΗ:www.stokokkino.gr/article/1000000000058017/THemata-diaxeirisis-apobliton-sto-epikentro-tis-sunantisis-tou-S-Famellou-me-ton-X-Fouxtel
                       ==============================================
                                                         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Π. Κούκουζας:Γ. Πατούλης,«ο πιο καλός μαθητής του Φούχτελ»!!!

Όταν οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους...

Ανατροπή από τους εθελόδουλους του Φούχτελ δεν γίνεται!!!
----------------------------------------------------------------

Το «σκληρό φως» του ΣΥΡΙΖΑ, με «ένα ... μπλουζ του Βερολίνου»!!!

Οι «εθελόδουλοι λαγοί του Φούχτελ», το «φαινόμεμο Κούκουζα» & οι «κεντροαριστεροί» Καμίνης, Μπουτάρης & Ιωακειμίδης!                 

                     Η  επιστολή του Γιώργου Πατούλη στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου