Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Από τις 8:00 π.μ. η «29η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων»



                     ============================================================
Ο Δήμος Αμαρουσίου πιστός στο ραντεβού του με τους πολίτες διοργανώνει καλοκαιρινή δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων, την 29η κατά σειρά από την έναρξη υλοποίησής του θεσμού.
Η επιτυχημένη δράση, που έχει στόχο την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας, είναι μία ακόμη κοινωνική πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη.
Η 29η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ., στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.
 Στην καλοκαιρινή διοργάνωση συμμετάσχουν περισσότεροι από 50 παραγωγοί με πάνω από 150 προϊόντα αρίστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές, με τα φρούτα εποχής να έχουν την τιμητική τους.
Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν πιστοποιητικά και άδειες που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης.
►Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα - Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.
▲Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

●Ο Δήμος Αμαρουσίου εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι! 
Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτέμβριου 2017.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου