Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πλήθος καταναλωτών στην καλοκαιρινή 29η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντω

Εποχιακά και αλλά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν οι καταναλωτές στην καλοκαιρινή 29η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου    
Παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες, πλήθος καταναλωτών προσέτρεξε στην καλοκαιρινή 29η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ.
Όλοι είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν προϊόντα αρίστης ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή, που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων και προσφέρονται απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή.
 Η δράση που έχει γίνει θεσμός στο Μαρούσι, υλοποιείται τα τελευταία 4,5 χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, με στόχο να στηρίξει στην πράξη τα νοικοκυριά της πόλης που πλήττονται από την κρίση.

Στην καλοκαιρινή δράση, που είναι η τελευταία της φετινής περιόδου, περισσότεροι από 50 παραγωγοί προσέφεραν πάνω από 150 προϊόντα, με τους καταναλωτές να έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στα φρούτα εποχής, στο λάδι, στη φέτα και στο μέλι. 

Όλοι οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους.
Καταναλωτές και παραγωγοί εξέφρασαν στον υπεύθυνο της δράσης  κ. Παντελή Τσιτσιμπάση την ικανοποίησή τους για την άρτια οργάνωση και τάξη. 
Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους παραγωγούς που με τις προσφορές του στηρίζουν τις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις του Δήμου, καθώς και τους καταναλωτές που εμπιστεύονται το Δήμο Αμαρουσίου.

Για τη νέα σεζόν η επόμενη προγραμματισμένη δράση είναι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. 
Ο Δήμος Αμαρουσίου εύχεται «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου