Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ο μαρτυριάρης Κώστας Ζαχαριάδης!!!

«Από λωλό & μόμολο μαθαίνεις την αλήθεια»!!!
Μοσχαναθρεμμένος στο Χαλάνδρι διακρίθηκε ως μπασκετμπολίστας του Αρίωνα Αμαρουσίου ...
Αναφέρθηκα τις άλλες στις εκμυστηρεύσεις του νεαρότερου υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη.
Νιάνιαρο στο μάτι, δηλαδή, καθώς, παρά τη μικρή του ηλικία, χρίστηκε με το σπαθί του κοτζάμ διευθυντής της μεγαλύτερης κοινοβουλευτικής ομάδας της παρούσης Βουλής.
Τίτλος μεγατόνων, όχι αστεία.
Με απόλυτη συναίσθηση της εθνοσωτηρίου αποστολής του και του ειδικού βάρους που εκφράζουν τα λόγια του κατόχου μιας τόσο επίζηλης θέσης, βγήκε στα παράθυρα και τα ’πε ωμά, χωρίς περιστροφές, τσεκουράτα, χύμα και τσουβαλάτα:
«Εμείς το ομολογούμε, λέμε ότι η χώρα βρίσκεται σε κηδεμονία, η χώρα βρίσκεται σε επιτροπεία. Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με την τρόικα, με τους θεσμούς.
Πολλές φορές μας πιάνουνε το χέρι και μας γράφουνε το νομοσχέδιο».
Ιοβόλος ειλικρίνεια, αφοπλιστική.
Τα πήραν στο κρανίο οι σφουγγοκωλάριοι του Μαξίμου, έβγαλαν τα βέλη απ’ τις φαρέτρες, τέντωσαν τις χορδές των τόξων στο μη περαιτέρω κι έβαλαν στο σημάδι τον μαρτυριάρη.
Προσπάθησε εκών άκων να ανασκευάσει εκείνος, αλλά ήταν πια αργά.
Η φράση είχε ήδη εντυπωθεί ανεξίτηλα στο συλλογικό ασυνείδητο του πόπολου και πέρασε στην ιστορία να χλευάζει ξεκαρδιστικά το ηρωικό αφήγημα της πρωτοδεύτερη φορά Αριστεράς περί σκληρών, πλην αποτελεσματικών τάχα μου, διαπραγματεύσεών της με τους αδιάλλακτους δανειστές
Επιβεβαιώθηκε επιπροσθέτως η αιώνια ισχύς της λαϊκής ρήσης:
«Aπό λωλό & μόμολο μαθαίνεις την αλήθεια».
Μοσχαναθρεμμένος στο Χαλάνδρι ο Κωστής, διακρίθηκε ως μπασκετμπολίστας του Αρίωνα Αμαρουσίου στα μαθητικά του χρόνια, ωστόσο, η Βιολογία και η πολιτική τον στέρησαν αμετάκλητα από τα γυαλιστερά παρκέ των ευρωπαϊκών γηπέδων και του ΝΒΑ.
Τον κέρδισαν, πά’ να πει, οι κακοτράχαλοι ατραποί της επιστήμης και της ενασχόλησης με τα κοινά. Μπήκε στο πανεπιστήμιο το 2003 και οργανώθηκε με το καλημέρα στη Νεολαία του Συνασπισμού, λαμβάνοντας ενεργό μέρος στις καταλήψεις ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16.
Εκτοτε βομβαρδίζει με τρίποντα τον δημόσιο διάλογο αλλά, καλού-κακού, δέον όπως κρατάτε μικρό καλάθι ακούγοντάς τον.
Αλιεύοντας μαργαριτάρια του στο διαδίκτυο, διαπίστωσα πως και άλλοτε έχει καρφώσει τα μύχια σχέδια του κόμματός του.
Την εποχή, επί παραδείγματι, που ξεσκεπάστηκε ο Ιάσων Σχινάς -Παπαδόπουλος, όστις αποκατέστησε σε κρατικά πόστα αδερφοξάδερφα, νύφες και μπατζανάκηδες, ο Ζαχαριάδης επιχείρησε να τον βγάλει ζάχαρη:
«Οταν Α’ βαθμού συγγενής αιρετού είναι ο καλύτερος για μια θέση που προκηρύσσεται δημόσια από την κυβέρνηση, ας επιλέγουμε τον 2ο», έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υποψιάζομαι πως, όντας βιολόγος, παίζει στα δάχτυλα τα DNA και τους δεσμούς αίματος.
Δεν του διαφεύγει, λοιπόν, ότι συγγενείς πρώτου βαθμού είναι μόνο γονείς και τέκνα, δεύτερου τα αδέλφια, τρίτου θείοι και ανίψια, τέταρτου τα πρώτα ξαδέλφια κ.ο.κ.
Τα βλαστάρια των περισσότερων επιτελών της Κουμουνδούρου δεν είναι ακόμα σε ηλικία διορισμού και ως εκ τούτου θα μπορούσαν θαυμάσια να βολέψουν και με τη βούλα τα υπόλοιπα σόγια, όπερ και εγένετο.
==================================================
                                               ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Κώστα Ζαχαριάδη      
                                                Συντάκτης: Δημήτρης Νανούρης

                                        ΠΗΓΗ:www.efsyn.gr/arthro/o-martyriaris
==================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου