Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής»:Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Γ. Πατούλης: Στόχος να μην μείνει κανείς δικαιούχος εκτός προγράμματος 
Ως σημαντικό βήμα για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ την απόφαση παράτασης της υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που υλοποιεί η ΕΕΤΑΑ, μέχρι τις 14 Ιουνίου.
Όπως σημειώνει ο Γ. Πατούλης, η ΚΕΔΕ με αίτημα που διατύπωσε στις 5 Ιουνίου ζητούσε την παράταση των σχετικών προθεσμιών προκειμένου να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα κριτήρια, αλλά δε διέθεταν  εκκαθαριστικό, να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
«Η παράταση της προθεσμίας αποτελεί ένα θετικό γεγονός. Ωστόσο είναι κρίσιμο να υλοποιηθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες προκειμένου να μη μείνει κανείς δικαιούχος εκτός προγράμματος», τονίζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Να σημειωθεί ότι μετά το αίτημα της ΚΕΔΕ από τις 5 Ιουνίου, με απόφαση της ΕΕΤΑΑ  η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» η οποία έληγε στις 9 Ιουνίου, παρατείνεται έως τις 14 Ιουνίου.

Μάλιστα από την ΕΕΤΑΑ διευκρινίζεται ότι:
«τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν σε σχέση με τις φορολογικές δηλώσεις των αιτούντων θα αντιμετωπιστούν με ευθύνη και αποτελεσματικότητα και σε κάθε περίπτωση κανένας ωφελούμενος δεν θα μείνει εκτός της δράσης λόγω αντικειμενικής αδυναμίας υποβολής  της φορολογικής δήλωσης και έκδοσης εκκαθαριστικού σημειώματος».

                                                            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου