Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Το Σάββατο το «2ο Αθλητικό Ποδοσφιαρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης»


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει το Σάββατο 1 Απριλίου  το «2ο Αθλητικό Ποδοσφιαρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης» με τη συμμετοχή 12 Δημοτικών και 5 Γυμνασίων.
Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί  στις εγκαταστάσεις του ARENA SOCCER CLUB
(Μελισσίων και Κωστή Παλαμά), το οποίο και ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο αίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων για παραχώρηση των γηπέδων του για 2η συνεχή χρονιά.
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από Εθνικότητα, χρώμα ή Θρησκεία και γίνεται με σκοπό να ενισχύσουμε υλικά αλλά και ηθικά τα παιδιά εκείνα που είτε έχουν πληγεί από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση είτε έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με τη βία που γεννάει κάθε πόλεμος, αλλά και να φέρουμε κοντά τα παιδιά και τους γονείς των Σχολείων του Αμαρουσίου, με τον αθλητισμό.

Για το λόγο αυτό, την ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά θα συγκεντρωθούν γραφική ύλη, τρόφιμα μακράς διαρκείας, και ειδή πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου καθώς και στις Δομές Αλληλεγγύης και Φιλοξενίας Προσφύγων.

Παράλληλα θα υπάρξει και μία οικολογική δράση, με συλλογή ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών συσκευών για ανακύκλωση, με διάθεση ενός φορτηγού από τοπική εταιρία ανακύκλωσης. 
Το αντίτιμο των ανακυκλωμένων υλικών θα διατεθεί για την ενίσχυση των δράσεων αλληλεγγύης.
                                       ΠΗΓΗ:www.facebook.com/events/1193638404068606/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου