Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

«Η ΔΩΔΩΝΗ» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα

Με ευρεία συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» Αμαρουσίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: 
Θανάσης Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Κώστας Ρώτας και Μαίρη Διακολιού, η εκδότρια της εφημερίδας “Αθμόνιο Βήμα” Σοφία Ζέρβα-Σολοπούλου, η αντιπρόεδρος του συλλόγου Στούντιο Α’ Μάντυ Ρώτα, η εκπρόσωπος του συλλόγου “Ανάβρυτα” Ματίνα Ρογκάκου, ενώ το σύλλογο “Ο Άγιος Ελευθέριος” Σωρού & Λάκκας-Κόττου εκπροσώπησε η κα Μάχη Τσουκαλά.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Ζορμπαλάς ευχαρίστησε τους συνδημότες και κατοίκους της περιοχής για την ενεργό συμπαράσταση και την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξήραν την δραστηριότητα του συλλόγου και του προέδρου του για την ευαισθητοποίησή τους στα θέματα που απασχολούν την περιοχή.
Τέλος, οι κάτοικοι της περιοχής επαναβεβαίωσαν την απόλυτη στήριξή και εμπιστοσύνη τους στο Δ.Σ. του συλλόγου να συνεχίσει με περισσότερο ζήλο και δύναμη το έργο του για την πολιτιστική αναβάθμιση της γειτονιάς και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
                                                              Για το Δ.Σ.
                               Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας
                     ΗΛΙΑΣ  ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ                        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
================================================================
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δωδώνης
Αμαρουσίου Αττικής «Η ΔΩΔΩΝΗ»
 Πληρ.: Ηλίας Ζορμπαλάς    
Τηλ.: 6977-054.830
e-mail: dodoni.maroussi@gmail.com              Μαρούσι, 13 Φεβρουαρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου