Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Β. Κόκκαλης: Χωρίς όρια η κατρακύλα & ο λαϊκισμός του κ. Καραμέρου

      Όταν δεν προσφέρεις «άρτο», πρέπει να προσφέρεις θέαμα...
Σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα που η κοινωνία κλυδωνίζεται ο μοναδικός σταθερός πυλώνας που σηκώνει στους ώμους του όλα τα προβλήματα και καλείται σε καθημερινή βάση να υπερκαλύψει τις ανεπάρκειες του κράτους είναι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού.
Δυστυχώς κάποιοι ακόμη και σήμερα αδυνατούν να κατανοήσουν ή ενδεχομένως δεν θέλουν ή δεν μπορούν τον ρόλο των Δήμων στις τοπικές κοινωνίες.
O κ. Καραμέρος για ακόμη μια φορά προχώρησε σε μια θεατρικού τύπου επίσκεψη στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου για να προσφέρει δήθεν τρεις μικρούς κάδους ανακύκλωσης, να φωτογραφηθεί και να αποχωρήσει.
Ο κ. Καραμέρος δεν είχε καν την ευαισθησία να ενημερώσει την Δημοτική Αρχή να είναι παρούσα (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που την αγνοεί επιδεικτικά) προκειμένου ο ίδιος να κάνει μια ακόμη παράσταση αναζητώντας μια φωτογραφία και πιθανόν και λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αντί για να εξυπηρετεί τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες του συστήνουμε να σκύψει με ευλάβεια και αφοσίωση στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει αποτύχει παταγωδώς κάνοντας ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει.
Καλούμε τον κ. Καραμέρο αλλά και όποιον επιθυμεί να συμβάλει σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Αμαρουσίου Πριν προβεί σε «ανούσιες» «θαετρινίστικες» κινήσεις να ενημερώνεται θεσμικά και να συντονίζεται με τις δράσεις και τους σχεδιασμούς που έχουν αποφασιστεί από τα συλλογικά όργανα του Δήμου.
Θα προτείναμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη αντί για θεατρινισμούς, να πει στην Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ – Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρ. Δούρου να ολοκληρώσει την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, γιατί το κύτταρο της Φυλής έχει κορεστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου