Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

«Κανένας φόβος, καμιά υποταγή - Αγώνας για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια»

Όλοι & όλες στο Συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη 21 Φλεβάρη, 6:30 μ.μ. στην Ομόνοια
Όλοι και όλες στη Στάση Εργασίας ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 14 Φεβρουαρίου από τις 12.00 πμ μέχρι το τέλος του ωραρίου & στο Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο στις 13.30 πμ στη Πλατεία Βάθης
Στο ίδιο έργο θεατές για μία ακόμα φορά κυβέρνηση και κουαρτέτο διαπραγματεύονται σκληρά για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης. Διλήμματα και εκβιασμοί δοκιμασμένοι στα χρόνια της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, για έξοδο από το ευρώ και χρεοκοπία, στολισμένα με εκκλήσεις για εθνική συναίνεση στο σφαγιασμό και στην υποταγή μας. 
Καλή η ΕΕ και κακό το ΔΝΤ αυτή τη φορά, σε κόντρα ρόλο από την προηγούμενη, και στο βάθος νέα βάρβαρα μέτρα, μειώσεις αφορολόγητου, μισθών και συντάξεων, οριστική κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Δεν έχει τέλος η κοροϊδία και το παραμύθιασμα μιας κυβέρνησης που κάνει ξεκάθαρα την βρόμικη δουλειά για λογαριασμό βιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών και μεγάλων επιχειρήσεων, με ψάλτη τον ΣΕΒ που δε σταματά ούτε στιγμή με δελτία τύπου να υπενθυμίζει ποιος είναι το αφεντικό, ποιος κάνει κουμάντο, ζητώντας εδώ και τώρα, το αίμα το δικό μας και των παιδιών μας. Και όλα αυτά στο δρόμο του φιλολαϊκού καπιταλισμού, ή του δημοκρατικού σοσιαλισμού, όπως ακόμα σιγοψιθυρίζουν τα ρετάλια της ταξικής πάλης.
Παιχνίδι στημένο, με ρόλους μοιρασμένους, με την αστική αντιπολίτευση να ζητάει την εφαρμογή σκληρών μέτρων για να σωθούμε, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπενθυμίσει ότι και αυτή μπορεί να είναι αποτελεσματική, μπορεί κι αυτή, παρά την απουσία δεσμών με το κίνημα, να επιβάλλει τα αντιλαϊκά μέτρα.
Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα έχουμε την δύναμη να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική. Εμάς φοβούνται, το δικό μας ξεσηκωμό τρέμουνε. Εμάς παλεύουν να διασπάσουν στρέφοντας τον έναν απέναντι στον άλλο, να κοιτάει πόσα ξεροκόμματα περίσσεψαν στον ένα και πόσα στον άλλο, την στιγμή που όλοι αυτοί χορτάτοι σηκώνονται από το γεύμα.
Κατεβαίνουμε στο συλλαλητήριο με τους φτωχομεσαίους αγρότες που ξεκληρίζονται. Αύριο θα αγοράζουμε πανάκριβα τα προϊόντα που θα τιμολογούν όπως θέλουν οι μεγάλοι αγροτικοί επιχειρηματικοί όμιλοι. Οικοδομούμε στο δρόμο του αγώνα την κοινωνική συμμαχία, πολλαπλασιάζουμε τη δικιά μας δύναμη!
Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και το συμβιβασμό με τη μίζερη ζωή. Σήμερα υπάρχουν όλες οι παραγωγικές δυνατότητες για να ζούμε όλοι με αξιοπρέπεια. Δεν ρίχνουμε τις απαιτήσεις μας, δεν βάζουμε πλάτη σε κανέναν, θα ανατρέψουμε τη πολιτική τους και το βάρβαρο και απάνθρωπο σύστημα που υπηρετούν, για να απολαμβάνουμε εμείς τον πλούτο που παράγουμε!
Στα συλλαλητήρια, στο δρόμο του αγώνα, κρίνεται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας!
Εκ του ΔΣ
Σωματείο Εργαζομένων             
Ημερ: 13/2/2107
Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης               
Αριθμ Πρωτ: 109

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου