Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Την 1η της Βασιλόπιττα έκοψε η νεοσύστατη εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη η νεοσύστατη εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έκοψε την πρώτη της Βασιλόπιτα με την ευχή η παρέμβαση της να μην χρειαστεί ποτέ !
Ο κ. Πατούλης τους ευχαρίστησε για την συνένωση δυνάμεων και τόνισε πως η συμβολή τους είναι καθοριστική για τον Δήμο μας καθώς αποτελεί την δύναμη απέναντι σε κάθε φυσική απειλή.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε τις προσπάθειες, τις θυσίες και τα κατορθώματα των εθνικών υπηρεσιών πολιτικής προστασίας, στους τομείς της πρόληψης και της αντιμετώπισης των καταστροφών, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Χορηγό της ομάδας κ. Χρήστο  Γαϊτανάρο για την προσφορά της πίτας αλλά και του ρουχισμού της ομάδας, τον κ. Πέτρο Πατέλη για την προσφορά στην εθελοντική ομάδα ενός βενζινοπρίονου καθώς επίσης και την κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου

υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς για την προσφορά του δώρου που δόθηκε στον τυχερό του φλουριού.
 Στην κοπή της Βασιλόπιτας παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος & Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσης Σιώμος.
Αμέσως μετά την κοπή της Βασιλόπιτας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης απένειμε τις βεβαιώσεις πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ τις οποίες η εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας παρακολούθησε κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου