Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Eνα μεγάλο «ευχαριστώ» σε κάθε μητέρα για την προσφορά της στην οικογένεια & στο κοινωνικό σύνολο

Την  «Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας» γιόρτασε ο Δήμος Αμαρουσίου, με ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στην πλατεία ΗΣΑΠ ανήμερα της εορτής, προκειμένου να τιμήσει την κάθε Ελληνίδα μητέρα για την ανιδιοτελή προσφορά της.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων  σημείωσε: 
«Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο, που πάσχισε να μας μεγαλώσει, να μας μορφώσει, να μας προστατέψει.  
Γι’ αυτή τη μάνα είμαστε σήμερα εδώ για να της εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη  μας και να της πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την ανιδιοτελή προσφορά της στην οικογένεια και το κοινωνικό σύνολο.»

 Ως μία μικρή ένδειξη αυτής της αναγνώρισης ο κ. Πατούλης προσέφερε σε όλες τις γυναίκες που παρίσταντο από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η διακεκριμένη ογκολόγος κα Έλενα Λινάρδου ανέπτυξε τη αξία που έχει η άθληση στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ενώ παράλληλα διεξήχθησαν αθλητικά δρώμενα με την επίδειξη ήπιων γυμναστικών ασκήσεων, συνοδεία μουσικής.  

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ενώ παραβρέθηκαν επίσης 
οι Αντιδήμαρχοι:
 Βασίλης Κόκκαλης, Αθανάσιος Βελής και ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης.                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου