Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Διαγραφές, παραιτήσεις & έπονται τα καλύτερα στην «ΕΝΟΤΗΤΑ» για ... τον Τσίπρα!!!

Παραιτήθηκε  η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Ζέτα Πολίτη
Σχετικά με την απόφαση των δημοτικών συμβούλων Λ. Μαγιάκη, Αικ. Ψάλτη, Ηλ. Γιαννακάκου, Π. Κούκουζα και Δ. Κουτσουβέλη για τη διαγραφή της δημοτικής συμβούλου Μ. Διακολιού από την παράταξη «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι»
Με την εικόνα που έχω για τα τεκταινόμενα ως εκπρόσωπος τύπου της παράταξης τον τελευταίο χρόνο – με διαδικασία εκλογής στη γενική συνέλευση και στο συντονιστικό – θα ήθελα να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
Α) Δεν ετέθη ποτέ θέμα αυτονόμησης εκ μέρους της κας Διακολιού – πρόκειται για θέμα διαγραφής της που τέθηκε και αποφασίστηκε από τους υπόλοιπους 5 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.
Β) Σε ότι αφορά στο γραφείο τύπου, ουδέποτε δέχτηκα από την κα Διακολιού – ή από οποιονδήποτε άλλο δημοτικό σύμβουλο – πιέσεις ή συστάσεις ή ότι άλλο που να με οδηγήσει σε ιδιαίτερη μεταχείριση ή προβολή κάποιου δημοτικού συμβούλου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα δημοσιεύματα που αφορούν στην παράταξη.
Γ) Θεσμικά όργανα της παράταξης ήταν μέχρι πρότινος η γενική συνέλευση και το συντονιστικό που εκλέχθηκε από την τελευταία ΓΣ, στα οποία η κα Μ. Διακολιού ουδέποτε αρνήθηκε να συμμετάσχει. 
Ουδέποτε επίσης, τέθηκε θέμα διαγραφής της προς συζήτηση 
σε αυτά τα όργανα.
Με αφορμή λοιπόν την δημοσίευση της παραπάνω απόφασης, η οποία αναφερόταν στα θέματα που επισημαίνω με τρόπο που απέχει απ’ την πραγματικότητα, δεν μπορούσα παρά να καταθέσω την παραίτησή μου από το συντονιστικό και το γραφείο τύπου της παράταξης  «ΕνότηταΑνατροπή & Έργο για το Μαρούσι»
                                              Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία σας.
                                                                         Ζέτα Πολίτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου