Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Ανοίγει στις 8:15 μ.μ. ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»

Πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου 2016  για τον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος», που υπόσχεται να συντροφεύει τα καλοκαιρινά βράδια μας με ταινίες πρώτης προβολής, αλλά και παλιότερες αγαπημένες, όλες υψηλής ποιότητας. 
Από ταινίες δράσης, κοινωνικές και αισθηματικές μέχρι κωμωδίες και κινούμενα σχέδια.
Υποδεχόμενος για τη νέα σεζόν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, θα προβάλει σήμερα Παρασκευή 13 & αύριο Σάββατο 14 Μαΐου, στις 8:15 μ.μ.  με ελεύθερη είσοδο,  την  Αμερικανική ταινία «Ο κ. Πίμποντι & ο Σέρμαν» κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, σε σκηνοθεσία Ρομπ Μίνκοφ.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου το εισιτήριο διατηρείται για 10η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο καθένας να μπορεί να απολαύσει τις ταινίες της αρεσκείας του και να περάσει ευχάριστα τα καλοκαιρινά βράδια του.
Επίσης, έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για τα ΑμεΑ, τους ανέργους, τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κινηματογραφικής σεζόν σημειώνει:
«Θέλουμε ο Δημοτικός Κινηματογράφος να παραμείνει μία δημοφιλή και προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους. 
Γι’ αυτό και δεν διαφοροποιούμε στο ελάχιστο την ήδη χαμηλή τιμή του εισιτηρίου, εφαρμόζοντας σταθερά την ίδια κοινωνική πολιτική.
Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως οι συμπολίτες μας με τις συντροφιές τους να απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, στο όμορφο και δροσερό στέκι της πόλη μας, στο Δημοτικό Κινηματογράφο μας.»  

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου