Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΕΝΟΤΗΤΑ:Στηρίζει Τσίπρα, «στηρίζει» τις κινητοποιήσεις αλλά διαγράφει την Μ. Διακολιού γιατί είναι Αντιμνημονιακή!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου...
Tην διαγραφή της κ. Μαίρης Διακολιού αποφάσισε χθες η δημοτική ομάδα του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ», κάνοντας λόγο για «αντιθεσμική, αντιδεοντολογική και απαξιωτική στάση της».
Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη(στις εκλογές στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ), αναφέρει τα εξής:
«Κατά  τη συνεδρίαση της 9-5-2016 η δημοτική ομάδα της παράταξης  με παρόντες τον  επικεφαλής αυτής Λευτέρη Μαγιάκη και  τους δημοτικούς συμβούλους  Ηλία Γιαννακάκο, Κατερίνα Ψάλτη, Πέτρο Κούκουζα, Δ. Κουτσουβέλη και απούσα  την κ. Μ. Διακολιού, αν και ειδοποιήθηκε εγγράφως, αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι  η κ. Μ. Διακολιού μετά την ουσιαστική  αυτονόμηση  της και  την αντιθεσμική, αντιδεοντολογική και απαξιωτική στάση της έναντι του επικεφαλής και όλων των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων έθεσε εαυτόν εκτός της δημοτικής παράταξης.
Η κ. Μ. Διακολιού δεν συμμετείχε ομοίως  στην  συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας την 26-4-2015, αν και είχε επίσης εγκαίρως ειδοποιηθεί, ως επίσης δεν προσήλθε σε συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης στις 23-4-2016 στην οποία εκλήθη.
Οι ενέργειες αυτές της Μ. Διακολιού, έρχονται σε συνέχεια παρεμβάσεων τόσο της δημοτικής ομάδας όσο και του επικεφαλής αυτής το τελευταίο διάστημα...


στις οποίες είχε επισημανθεί στην κα Μ. Διακολιού, ότι η άρνηση συμμετοχής της στα όργανα της παράταξης για  την επίλυση  των όποιων προβλημάτων  είχαν δημιουργηθεί, η πρακτική της εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, η ανάπτυξη εκ μέρους της προσωπικών τακτικών αυτοπροβολής δεν συνάδει με τις αρχές της συλλογικότητας και της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, δημιουργεί ανώφελες αντιπαλότητες, ωθεί την παράταξη στην εσωστρέφεια και εν τέλει δυσκολεύει το έργο της παράταξης συνολικά.
Την απόφαση μας αυτή  την αφήνουμε στην κρίση όλων των μελών και φίλων, των ψηφοφόρων της παράταξης και όλου του Μαρουσιώτικου λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου