Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ


                                 ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 2016 
με Παραδοσιακό γλέντι, Ψήσιμο Οβελία &Πασχαλινά Εδέσματα 
                          Υπαίθριος Χώρος Αμαλίειου, ώρα 12:00 - (18/4/2016)
Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει και εφέτος τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, με προσκεκλημένους όλους τους συμπολίτες στο παραδοσιακό γλέντι που θα στηθεί στον Υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου (Λεωφόρος Κηφισίας 209), την 1η Μαΐου 2016 από τις 12:00 το μεσημέρι.
Όλοι μαζί ως μια μεγάλη παρέα και με χαρούμενη διάθεση θα απολαύσουμε το ψήσιμο του οβελία, τα πλούσια πασχαλινά εδέσματα, θα τσουγκρίσουμε το πασχαλινό κόκκινο αυγό, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε υπό του ήχους ζωντανής μουσικής.
Οι καλλιτέχνες Δέσποινα Ντάσσιου, Βασίλης Πάτσιος και Θεώνη Βελή θα ερμηνεύσουν νησιώτικα, παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια με τη συμμετοχή του Δημήτρη Σούτα στο κλαρίνο, του Λευτέρη Μπουρνή στο βιολί, του Θανάση Πάτσιου στο πιάνο και τα πλήκτρα, του Αργύρη Ντίνα στο μπουζούκι, του Γιάννη Σεβαστόπουλου στη κιθάρα – λαούτο και του Θανάση Αιγινίτη στα κρουστά.  Τον τόνο της γιορτινής ημέρας θα δώσει ο ηθοποιός Βασίλης Παπαδόπουλος που  έχει την ευθύνη της παρουσίασης, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια  έχει  ο Γιώργος Υδραίος.           
Το παραδοσιακό γλέντι θα διανθίσουν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και Ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Σημαντική για την επιτυχία της διοργάνωσης είναι η συμβολή των παραγωγών που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου και των Τοπικών Επιχειρήσεων, με τις χορηγίες των οποίων   πραγματοποιείται η εκδήλωση για τη γιορτή του Πάσχα.      
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές την πιο Λαμπρή Γιορτή του Χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου