Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Από τις 8:00 π.μ. η 21η Πασχαλινή Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων



Ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη συνεχίζει σταθερά να στηρίζει τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση και ενόψει των εορτών του Πάσχα, διοργανώνει την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, την 21η Πασχαλινή Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων.
Και σε αυτή την εορταστική δράση, περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί θα διαθέσουν πάνω από 160 διαφορετικά προϊόντα αρίστης ποιότητας και σε χαμηλές τιμές, ενώ μεταξύ των προϊόντων θα είναι διαθέσιμα και πασχαλινά εδέσματα.
Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 2 μ.μ.
Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.
Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία επί τόπου να δοκιμάσουν, να αγοράσουν και να ενημερωθούν απευθείας από τους παραγωγούς για τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν. Επίσης, εάν κάποιο προϊόν δεν είναι της απολύτου αρεσκείας τους, έχουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουν όσο διαρκεί η δράση.
Ο Δήμος Αμαρουσίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον έλεγχο των προϊόντων, αλλά και κατά την επιλογή των παραγωγών, με σκοπό την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας και της χαμηλής τιμής των προσφερόμενων προς πώληση αγαθών.
Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν 
από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ.:
2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.
 Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
 Η επόμενη δράση για το 2016 έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου