Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Επιτυχημένο το «1ο Διαδημοτικό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου» του Δήμου Αμαρουσίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο διαδημοτικό φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, στις εγκαταστάσεις του ARENA SOCCER CLUB στον Παράδεισο Αμαρουσίου με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, χαιρέτισε τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη στήριξη της προσπάθειας που πέρα από τη χαρά του αθλητισμού που προσέφερε έστειλε και μήνυμα με κοινωνικό περιεχόμενο.
Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, απευθύνοντας χαιρετισμό στο ακροατήριο, ευχαρίστησε όλους, μικρούς και μεγάλους, για την παρουσία τους και την υποστήριξη της συγκεκριμένης κοινωνικής πρωτοβουλίας, όπως, επίσης, όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του τουρνουά. Παράλληλα, ευχήθηκε ανάλογες εκδηλώσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα στην πόλη και που στηρίζουν τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας, να επαναληφθούν.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε αναλάβει η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς.
Στο τουρνουά συμμετείχαν μικροί αθλητές εννέα ακαδημιών από τοπικούς και μη, συλλόγους. Την πρώτη θέση στην κατηγορία junior αναδείχθηκε η ομάδα Άρης Χολαργού, ενώ την πρώτη θέση στην κατηγορία projunior κατέλαβε η ακαδημία Λάκη.
Όλα τα παιδιά έλαβαν τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους στην επιτυχία του τουρνουά.
Εκτός από τις ακαδημίες που συμμετείχαν στο τουρνούα και τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, την προσπάθεια για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου στήριξε και η ακαδημία ποδοσφαίρου soccer park Παπάγου που προσέφερε σημαντική ποσότητα από είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης.
Παρόντες στη διάρκεια της διεξαγωγής του τουρνουά ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Ελένη Λέκκα, και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου