Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Kαταπατώντας το Σύνταγμα, o Τσίπρας προσπαθεί να ταχτοποιήσει τα 40 χιλ. ρουσφέτια Παυλόπουλου!!!

Προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γ.  Κατρούγκαλο
16.3.2015 - Δεύτερη   ενημέρωση  όχληση
Όπως γνωρίζεται οι πελατειακοί διορισμοί στο Δημόσιο(που πανθομολογούμενα είναι η κατάρα και η κυρία αιτία διαφθοράς της Χώρας), μετά την ψήφιση του άρθρου 103 με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2000, είναι μια καθαρή εγκληματική  πράξη.
Επομένως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί  η νομοθετική εξουσία, ο Υπουργός & οι υπηρεσίες να προωθούν εν γνώση τους αντισυνταγματικούς νόμους εις βάρος μάλιστα των νόμιμων δικαιωμάτων των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων νέων & να «τακτοποιούν» ως μόνιμο προσωπικό τους πελατειακά  εισερχόμενους στην Δημόσια Διοίκηση(ανεξάρτητα αν πιέζουν πολιτικοί παράγοντες όλων των κόμματων και κυκλώματα που εμπλέκονται και  διακινούν με μεγάλες αμοιβές αυτήν την κορυφαία εγκληματική πράξη), καθώς οι παραβάτες της συγκεκριμένης συνταγματικής επιταγής, με την οποία θεσμοθετείται η βασική συνταγματική αρχή της Αξιοκρατίας(και όσοι τους στηρίζουν) διαπράττουν εκτός των άλλων και το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας(αρθ. 134 Π.Κ. κ.λπ.)
Παρά την ενημέρωσή σας με το υπ΄ αρ. 601/5.3.2015  έγγραφο μας, για την Συνταγματική Επιταγή  σε θέματα που αφορούν προσλήψεις προσωπικού στο Δημόσιο, ανακοινώσατε ότι(αδιαφορώντας & καταπατώντας  την Συνταγματική Επιταγή), θα «τακτοποιήσετε» παράνομα σε μόνιμες θέσεις την  πελατεία ενός κυκλώματος που βρίσκεται πίσω από τις παράνομες προωθήσεις  προσωπικού στο Δημόσιο.
Μετά την αναφορά σας για παράνομη τακτοποίηση  στο Δημόσιο των πελατειακά εισερχομένων Σχολικών Φυλάκων, καθαριστριών, υπαλλήλων ΕΡΤ κ.λπ. & παρά την έγγραφη ενημέρωση της 
5ης Μαρτίου 2015  ότι ενεργείτε αντίθετα από την Συνταγματική Επιταγή, προβήκατε σε νεώτερη  πιο επιλήψιμη ανακίνηση  
►Θεωρώντας ίσως το Δημόσιο(που σας εμπιστεύτηκε ο Ελληνικός Λαός με εντολή να ακολουθήσετε πιστά & κατά γράμμα το Σύνταγμα, στο οποίο & ορκιστήκατε και να προστατεύετε τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτό) προσωπικό σας μαγαζί - & την θέση που κατέχετε σήμερα και τον εαυτό σας προφανώς(λόγω ασχολιών σας στο παρελθόν στον ιδιωτικό τομέα),  χώρο και  εκπρόσωπο εξυπηρετήσεως  των παράνομα προσληφθέντων & κατ΄ επέκταση  και  τα συμφερόντων του κυκλώματος που διακινεί τις παράνομες προσλήψεις στο Δημόσιο .
Με νεώτερη ανακοίνωσή σας, εξαγγείλατε ότι θα καταπατήσετε για μια ακόμα φορά το Σύνταγμα  και θα προωθήσετε με  νόμο  νέες παράνομες τακτοποίησης 40 χιλ. πελατειακά & αντισυνταγματικά μετά το 2000 εισερχόμενων συμβασιούχων στο Δημόσιο.
Επιπλέον σας ενημερώνουμε, κάτι που και ως νομικός γνωρίζετε και που( από όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ), έχετε ασχοληθεί & προσωπικά & με το συγκεκριμένο θέμα(αλλά και αν δεν το γνωρίζετε - εφόσον επιμένετε να προωθήσετε παράνομα αυτήν την καταφορά αντισυνταγματική πράξη - μπορείτε να συμβουλευτείτε τους έμπειρους νομικούς του Υπουργείου σας, οι οποίοι και θα αναλάβουν & αυτοί, όπως και κάθε υπάλληλος που θα εμπλακεί σε αυτήν την εν γνώση του   επεξεργασία και προώθηση ενός παράνομου  νόμου, ανάλογες ευθύνες), ότι «οι συμβασιούχοι που απασχολούνται σήμερα στο Δημόσιο που, «ανανεώνουν» παράνομα την παραμονή τους επί χρόνια 
(διαβρώνοντας ή υποβαθμίζοντας παράλληλα &την Δημόσια Διοίκηση), με τις νομικά ανυπόστατες και συνταγματικά απαγορευμένες συμβάσεις «Αορίστου χρόνου»(προφανώς καταβάλλοντας τα ανάλογα ανταλλάγματα στους νομικούς διακινητές & Πολιτικούς προστάτες), δεν μπορούν ποτέ να τακτοποιηθούν και πολύ περισσότερο να μονιμοποιηθούν στο Δημόσιο & πρέπει άμεσα να αποχωρήσουν.
Παράλληλα  έκτος του ότι  ως Υπουργός  πλέον  (που  εκπροσωπείτε τα νόμιμα συμφέροντα όλων των ανέργων νέων  και όχι ως δικηγόρος συμβασιούχων ) έχετε υποχρέωση   να απόσχετε από κάθε ανανέωση  συμβάσεων  ποσο μάλλον τακτοποίηση «συμβασιούχων »
Θα  πρέπει
►Να διατάξετε άμεσα έρευνα, σχετικά με τα πρόσωπα που ανανέωναν από το 2000 & μετά  παράνομα τις συμβάσεις όλων των έκτος ΑΣΕΠ προσληφθέντων
►Ποιοι τους ονόμασαν παράνομα «αορίστου χρόνου»
Και ποιοι στο παρελθόν  διεφθαρμένοι Υπουργοί  προώθησαν αντισυνταγματικές  νομοθετικές ρυθμίσεις για να εξυπηρετήσουν το «κύκλωμα» που διακινεί    αυτήν  την κορυφαία εγκληματική πράξη, που είναι το εμπόριο θέσεων εργασίας στο Δημόσιο.
Εν συνεχεία  με την ολοκλήρωση της ανωτέρω έρευνας
►Αφού  στείλετε τα  αποτελέσματα στον Εισαγγελέα ώστε να καταλογιστούν οι ανάλογες  ευθύνες για την τεραστία ζημία που προκάλεσαν στην Εθνική οικονομία και στην Ελληνική άνεργη νεολαία (που απαιτεί από την νομοθετική Εξουσία και από εσάς προσωπικά να ακολουθήσετε το Σύνταγμα) 
Είσαστε υποχρεωμένος ακολουθώντας την Συνταγματική Επιταγή να δώσετε   εντολή στο ΑΣΕΠ να προκηρύξει Πανελλήνιο, ισότιμο, αξιοκρατικό Διαγωνισμό για να καλυφτούν μόνο οι απαραίτητες θέσεις στο Δημόσιο οι οποίες υπολογίζονται περίπου στο 1/3 αυτών που υπηρετούν σήμερα, ώστε να ανασάνει και το δημόσιο από το βάρος της μισθοδοσίας δεκάδων χιλιάδων παράνομα εισερχομένων ρουσφετιών(πολλές φορές άνευ αντικείμενου και μιλάμε για εκατοντάδες εκ. ευρώ παράνομα δαπανηθέντα χρήματα του Δημοσίου) δίνοντας σύντομη προθεσμία στους κάθε είδους συμβασιούχους για να αποχωρήσουν από το Δημόσιο.
Καθώς η απομάκρυνση αυτή δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση απολύσεις αλλά αποκατάσταση της νομιμότητας και  εφαρμογή των συμβάσεων τις οποίες οι ίδιοι έχουν υπογράψει και οι οποίες έχουν παραβιαστεί κατ΄ εξακολούθηση .
 Άλλωστε όπως αναφέρουν και σειρά  αποφάσεων  του ΣτΕ, αν θέλουν οι ίδιοι συμβασιούχοι να διεκδικήσουν μια θέση στο  Δημόσιο κάνεις δεν τους απαγορεύει να συμμετέχουν  ισότιμα, τίμια και  αξιοκρατικά στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ μαζί με όλους τους  άλλους ανέργους διεκδικητές της ίδιας θέσεις που έχουν τα ιδία δικαιώματα με τους συμβασιούχους και όχι να  θέλουν να ταχτοποιηθούν μέσω των διαδρομών δικηγορών και διεφθαρμένων παραγόντων  και αφόρητων άκρως επιλήψιμων  και αθλίων   πιέσεων στους Δικαστικούς Λειτουργούς, όπως συνέβη και με το αντισυνταγματικό Π.Δ. 164 /2015.
Σας συνυποβάλουμε το έγγραφο που σας καταθέσαμε την 5η.3.2015 , και ζητάμε για μια ακόμα φορά, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας ως Υπουργείο, και να σεβαστείτε και να ακλουθήσατε ως  υποχρεούστε την Συνταγματική Επιταγή, και είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφόρηση ή συνεργασία για να εκλείψει οριστικά αυτή η κορυφαία αιτία διαφθοράς που έχει καταστρέψει την χώρα μας.
                                                  «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»  Πανελλήνια Πολιτική κίνηση
                                                        Κλαπάκης Δορύλαος,  Όθωνος 4 Μαρούσι
                                                        Κοινοποίηση  Γραφείο Πρωθυπουργού
                                                        Υπουργό Οικονομικών
                                                        Υπουργό Δικαιοσύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου