Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ «ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ»

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Λευτέρης Μαγιάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Σταυρουλάκη, του νεαρού συμπολίτη μας που σκοτώθηκε από τη δολοφονική διαφημιστική πινακίδα που είχε εγκατασταθεί παράνομα, με άδεια από τη διοίκηση Τζανίκου, στο ύψος του Ο.Α.Κ.Α. στην Λεωφόρο Κηφισίας.
Ο Λ. Μαγιάκης & ο Π. Κούκουζας με τον
βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θοδωρή Δρίτσα
Η μετονομασία της οδού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ» σε οδό «ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ», με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, αποτελεί ηθική δικαίωση για όλους τους γονείς των παιδιών που σκοτώθηκαν με ανάλογο τρόπο. Κυρίως όμως είναι δικαίωση για τον Μανόλη Σταυρουλάκη, πατέρα του Γιάννη, που αφιέρωσε τη ζωή του από εκείνη την αποτρόπαια στιγμή, για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, να ξηλωθούν όλες οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες και να ψηφιστούν και να τηρηθούν νόμοι που να διασφαλίζουν πως δεν θα υπάρξουν αλλά θύματα και άλλοι γονείς που θα χάσουν τα παιδιά τους με αυτόν τον τρόπο.
Υ.Γ. Εάν η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου είχε επιλέξει να γίνει η μετονομασία της οδού σε μη προεκλογική περίοδο, όλα θα ήταν πιο αγνά και πιο καλά.
giatomarousi@gmail.com
www.giatomarousi.gr
Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου