Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Στις 5:30 μ.μ, η μετονομασία της πεζογέφυρας Αναβρύτων

Πεζογέφυρα «Γ. Αντωνόπουλος» για την ... «πολυτιμότατη προσφορά του» στον Τζανίκο!

Σε πεζογέφυρα «Γεώργιος Αντωνόπουλος» θα ονομαστεί η ανισόπεδη διάβαση επί της οδού Αναβρύτων προς τιμήν του εκλιπόντος, διατελέσαντος κατά το παρελθόν Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, με απόφαση του Σώματος κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.
Η ονομασία της πεζογέφυρας Αναβρύτων σε Πεζογέφυρα «Γεώργιος Αντωνόπουλος» θα πραγματοποιηθεί στο σημείο, σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου 2014 στις 5:30 μ.μ.
Τρισάγιο στη μνήμη του εκλιπόντος θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος, παρόντος και του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τιμά το ήθος του πρόωρα χαμένου πολύτεκνου Γιώργου Αντωνόπουλου, και την πολυετή προσφορά του(στον Παναγιώτη Τζανίκο), στο κοινωνικό σύνολο(;) και στην αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διετία 2005-2006.
                                                         ΥΓ1: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: 
Βρε Δήμαρχε είχες παρακολουθήσει τότε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο, για να απολαύσεις τις δημοκρατικές διαδικασίες που επικρατούσαν, ώστε να έχεις προσωπική άποψη;
Ρώτησε τουλάχιστον τον Καλαϊτζίδη(που του είχε υποσχεθεί ο Π. Τζανίκος ότι θα τον έκανε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου), ή τον Νώντα Γαρδέλη... να σε διαφωτίσουν πλήρως!
Α... Ξέχασα! Τότε εκπροσωπούσες τον λαό της Πεύκης και ήσουν σε εκείνο το Δημοτικό Συμβούλιο...
Ωστόσο στο Μαρούσι ερχόσουν συχνά - πυκνά για να σηκώνεις μαζί με τη Σοφια Σακοράφα μαυρες σημαιούλες κατά του εχθρού ΤΟΤΕ Π. Τζανίκου!!!
Να βάλουμε και φωτογραφίες(που τόσο σ΄ αρέσουν), για να θυμηθείς "Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον αλλά και τα ιδεολογικά σου", που έλεγαν κι οι σχωρεμένοι Νικόλας Παπάζογλου και Μανώλης Ρασούλης;;;
Περιμένουμε εναγωνίως την απάντησή σας ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ, γιατί έχουμε μπόλικες ΦΩΤΟ, για να ... ευφρανθεί οπτικά ο λαός του Αμαρουσίου!
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ... της πόλης μας!
                                                           ΥΓ2:ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:
Μήπως θα ήταν προτιμότερη μια ονομασία π.χ. «Πεζογέφυρα Πατούλη - Τζανίκου»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου