Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Στις 12 το μεσημέρι, το Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου αλλάZEI!

                Το Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου αλλάζει
                    Σάββατο 12 Απριλίου 2014, στις 12 μ.μ.:
   Λειτουργική παράδοση Βιοκλιματικής Ανάπλασης Κέντρου
Σε ατμόσφαιρα γιορτής θα πραγματοποιηθεί η λειτουργική παράδοση της βιοκλιματικής ανάπλασης του Κέντρου Αμαρουσίου, ένα έργο πνοής για την πόλη που αλλάζει ριζικά την εικόνα του Κέντρου.
Τα εγκαίνια και την παράδοση του έργου θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 12 Απριλίου και ώρα 12 μ.μ. στη συμβολή των πεζοδρόμων Ερμού και Διονύσου.
Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης υποδέχονται το γεγονός και τους καταναλωτές με ένα τριήμερο μεγάλων προσφορών, 11-12 και 13 Απριλίου, και προσκαλούν όλους, κατοίκους και επισκέπτες, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα αγορά της πόλης και να επωφεληθούν των προνομιακών εορταστικών τιμών.
Guest καλλιτέχνες -Ορφέας Παπαδόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ματθίλδη Μαγγίρα-, μουσικά συγκροτήματα, εργαστήρια χειροτεχνίας για παιδιά, κληρώσεις δώρων, δωροεπιταγές και κεράσματα - ευγενική προσφορά των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους.
Η Φιλανθρωπική Ορχήστρα του Δήμου, η Ορχήστρα Τζαζ του Δήμου Αμαρουσίου, και τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί με ζωντανές συνδέσεις, επιμελούνται τη μουσική ατμόσφαιρα των εγκαινίων.
Η Τοπική Εφορία Προσκόπων Αμαρουσίου δίνει το δικό της «παρών» με ένα πρωτότυπο εργαστήρι αερομοντελισμού για παιδιά, ενώ το 1ο Σμήνος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, σε ρόλο οδηγού «ξεναγεί» τους επισκέπτες σε σημεία ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο.
Αναβάτες σε κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου θα δίνουν το παράδειγμα για εύκολες και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις ενθαρρύνοντας κατοίκους και επισκέπτες να επιλέξουν το κοινόχρηστο ποδήλατο για τη μετάβασή τους από και προς το εμπορικό κέντρο της πόλης.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το μεγάλο αυτό γεγονός για την πόλη μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου