Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Προσπαθεί να μετατρέψει τις δημοτικές εκλογές σε κομματική αντιπαράθεση, ο κ. Μαγιάκης

Ο πανικός του τον οδηγεί σε φραστικά ολισθήματα!!!
Προφανώς επηρεασμένος από τη δημοσκοπική κατάρρευση της δημοτικής του παράταξης αλλά και την αποδοκιμασία από τον Mαρουσιώτικο λαό της προσπάθειάς του να μετατρέψει τις δημοτικές εκλογές σε κομματική αντιπαράθεση, ο κ. Μαγιάκης, καταφεύγει στην τακτική που γνωρίζει καλύτερα, βρίζει και συκοφαντεί τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη.
Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο.
Οι πολίτες του Αμαρουσίου γνωρίζουν καλά ότι ο Γ. Πατούλης είναι ο Δήμαρχος των έργων.
Είναι  ο Δήμαρχος που διεκδικεί για την πόλη και φέρνει χρήματα, με τα οποία εκτελούνται έργα και παρεμβάσεις που κάνουν την καθημερινότητά όλων μας καλύτερη.

Το skate park  και το πάρκο γειτονιάς στην περιοχή του Αγίου Θωμά που παραδόθηκε προχθές στους κατοίκους, η ολοκλήρωση της δημοπράτησης και η ανάδειξη αναδόχου για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του Αγίου Θωμά, του Παραδείσου και του Πολυδρόσου, η Βιοκλιματική Ανάπλαση του Εμπορικού μας Κέντρου που παραδίδεται το ερχόμενο Σάββατο, είναι τα τελευταία από μια σειρά σημαντικών έργων που έγιναν στην πόλη το τελευταίο διάστημα μόνον.
Ας μην χάνει την ψυχραιμία του, λοιπόν, ο κ. Μαγιάκης, αποκαλώντας ανίκανη τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου, γιατί εκτίθεται. Στις ύβρεις και στις συκοφαντίες του, η Διοίκηση Πατούλη απαντά  με έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου