Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

To «ΧΡΕΟΣ» ... του νέου δ.σ. της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου

Κύριε Διευθυντά, με λύπη πληροφορήθηκα ότι οι εκλογές της 1/12/2013, για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Ο Κρηταγενής Ζεύς», έδωσαν αφορμή για συγκρούσεις και εκτόξευση κατηγοριών κείθεν-κακείθεν, από διάφορες παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου.
Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό, που πρωτίστως δεν τιμά το ίδιο το σωματείο, αποτελεί το αποτέλεσμα μιας πολύχρονης διελκυστίνδας ανάμεσα σε δημοτικούς-νομαρχιακούς-κομματικούς μηχανισμούς, που μάχονται λυσσαλέα για την επικράτησή τους.
Η διαμάχη είναι φυσικό να οξύνεται την τρέχουσα περίοδο, διότι απέχουμε λίγους μήνες από τη διεξαγωγή δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών.
Είναι αλήθεια ότι ελάχιστοι πολιτιστικοί σύλλογοι κατόρθωσαν να πορευτούν ανεπηρέαστοι -κατά την πλέον ευγενική έκφραση - από έξωθεν παρεμβάσεις και σίγουρα δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι η «ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» ήταν ένας από αυτούς. Με αποτέλεσμα να διχάζουν, να απομακρύνουν (κυρίως την νεολαία) και το μήνυμα πολιτισμού που κομίζουν να είναι ασθενές, ρηχό και ανυπόληπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου