Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τις οικογένειες των εργαζομένων του

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρεί στη στήριξη και ενίσχυση των εργαζομένων του με παιδιά που φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αναγνωρίζοντας τη δραματική μείωση που έχει υποστεί το οικογενειακό τους εισόδημα εξαιτίας της κρίσης και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα έξοδα.
Η πρώτη δράση στήριξης και ενίσχυσης των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου με παιδιά φοιτητές, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται μακριά από την οικογενειακή εστία, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, με την προσφορά τροφίμων μακρά διάρκειας, δράση η οποία θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.
Παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη πενήντα μέλη οικογενειών εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου παρέλαβαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από ένα δέμα, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κο Πατούλη για το αδιάκοπο ενδιαφέρον του και την πατρική φροντίδα που περιβάλλει τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Ο κος Δήμαρχος μαζί με τις ευχές του για το 2014 για τους ίδιους και τα παιδιά τους, υπογράμμισε την αδιάκοπη μέριμνα του Δήμου Αμαρουσίου προς τους εργαζόμενους του. «Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και θα ενισχύουμε την προσπάθεια σας να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Σας θέλουμε επίσης δίπλα μας, υποδεικνύοντας μας τυχόν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα , προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας να τους συμπαρασταθεί και να τους στηρίξει στην καθημερινότητά τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου