Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γιώργο Πατούλη & Ρένα Χαλιώτη τίμησε η «Αναγέννηση»

Την επέτειο των δέκα χρόνων από την ίδρυσή του γιόρτασε ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» σε εκδήλωση που συνέπεσε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τιμήθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου «Αναγέννηση» Ευαγγελία Χαβιαρά - Κοκκινάκη, για τη σταθερή υποστήριξή του προς το έργο του.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, επεσήμανε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό φορέων και συλλόγων που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
«Αγκαλιάζουμε προσπάθειες και φορείς που έχουν να επιδείξουν ουσιαστικό έργο όπως είναι και Σύλλογος «Αναγέννηση».
Θα συνεχίσουμε να είμαστε σταθεροί συμπαραστάτες του έργου του Συλλόγου για την ωφέλεια των ατόμων με αυτισμό» σημείωσε ο Δήμαρχος προαναγγέλλοντας ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να υποστηριχθεί η προσπάθεια για την ανέγερση του «Σπιτιού για τα Αυτιστικά Παιδιά», ενός ξενώνα που θα φιλοξενεί τα αυτιστικά παιδιά που δεν χαίρουν οικογενειακού περιβάλλοντος.
Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Ε. Χαβιαρά - Κοκκινάκη, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για όλες τις ενέργειες που έχει αναλάβει προκειμένου για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου όπως και όλους τους υπόλοιπους αρωγούς του έργου του, την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και τις επιχειρήσεις εκείνες που υποστηρίζουν οικονομικά την ανέγερση του «Σπιτιού για τα Αυτιστικά Παιδιά».
Με την ευκαιρία της παρουσίας του, απονεμήθηκε στον Δήμαρχο κ. Πατούλη, τιμής ένεκεν πλακέτα για το αμείωτο ενδιαφέρον του και τη σταθερή αρωγή του προς το έργο του Συλλόγου.
Τιμητική πλακέτα παρέλαβε, επίσης, η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, για τη συμβολή της στην αρχή της προσπάθειας για τη στέγαση του Συλλόγου σε χώρο του Δήμου.
Το μουσικό μέρος της βραδιάς επιμελήθηκε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου.Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο οποίος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα, εκπρόσωποι φορέων, εταιριών καθώς και φίλοι του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου