Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σύντομα & νέα παιδική χαρά στο Ψαλίδι

Σε φιλική ατμόσφαιρα και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, έκοψαν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2014.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, μαζί με τις ευχές για «Υγεία και μία Καλή Χρονιά» προς τους παρισταμένους, αναφέρθηκε σε τρέχοντα ζητήματα της γειτονιάς.
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης, ανακοίνωσε ότι σε σύντομο χρόνο θα παραδοθεί η νέα παιδική χαρά και θα ολοκληρωθεί η διαμόρφωση των δύο πάρκων πλησίον.
Όσον αφορά στη διάνοιξη της οδού Λακωνίας, ο Δήμαρχος σημείωσε ότι τα όποια πολεοδομικά, τεχνικά και νομικά ζητήματα βρίσκονται σε διαδικασία επίλυσης προκειμένου να ξεκινήσει το έργο.

Το ΔΣ του Συλλόγου, από μέρους του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για την παρουσία και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους φίλους και τις φίλες του συλλόγου για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του χριστουγεννιάτικου bazaar, ιδιαίτερα προς τις κυρίες του συλλόγου που και φέτος επιμελήθηκαν της δράσης με διάθεση συνεργασίας και προσφοράς.
Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Γιώργος Ζήκος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης, μέλη του ΔΣ του συλλόγου καθώς και φίλοι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου