Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εντολή για κατάσχεση καταθέσεων των κ.κ. Β. Κωνσταντίνου & Κ. Κουτσούκου!!!

Εντολή για την κατάσχεση των καταθέσεων δύο παραγόντων του Αμαρουσίου(Βασίλη Κωνσταντίνου & Κώστα Κουτσούκου), δόθηκε από τις δικαστικές αρχές για οφειλή προς τον Λευτέρη Ακεψιμαίδη!
Παρότι το συμβόλαιο με τον 28χρόνο γκαρντ υπογράφηκε το φθινόπωρο του 2010 από τον αλήστου μνήμης επενδυτή Θανάση Μαρή και η διοίκηση, που διαδέχθηκε τους Μαρή, Γιώργο Γκάμαρη, οι οποίοι άφησαν το Μαρούσι εκτός Ευρωλίγκας, με πρόεδρο τον Βασίλη Κωνσταντίνου κλήθηκε να πληρώσει χρέη της διοίκησης του Άρη Βωβού, η δικαστική απόφαση δίνει εντολή για κατασχέσεις των καταθέσεων του Κωνσταντίνου και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Κώστα Κουτσούκου!
Ο Ακεψιμαίδης υπέγραψε το φθινόπωρο του 2010 τριετές συμβόλαιο με την διοίκηση Μαρή με αποδοχές 30.000 ευρώ για το πρώτο έτος, 40.000 για το δεύτερο και 70.000 για το τρίτο. Πριν αρχίσει η περασμένη σεζόν, 2011-12, ο Κωνσταντίνου ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 28χρόνο γκαρντ για την μείωση των αποδοχών του. Δεν υπογράφηκε, όμως, νέο συμβόλαιο και αυτή ήταν σημαντική παράλειψη του Κωνσταντίνου.


Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2011-12 το Μαρούσι ουσιαστικά… βάρεσε κανόνι, γιατί τα έσοδα της ΚΑΕ δεσμεύθηκαν για χρέη παλαιότερων ετών, κυρίως της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου (2009-10), που ήταν πρόεδρος ο Άρης Βωβός. Οι παίκτες δεν πληρώθηκαν και ο Ακεψιμαίδης προσέφυγε στα αρμόδια όργανα με αίτημα να εξοφληθεί το σύνολο του ποσού, που αναγραφόταν στο συμβόλαιο του για το δεύτερο έτος και τα χρήματα, τα οποία προέβλεπε το τρίτο.
Στον Ακεψιμαίδη μετά από προσφυγή του ίδιου και του νομικού συμβούλου του Νίκου Πετράτου επιδικάστηκε το ποσό των 100.000 ευρώ! Και επειδή ουσιαστικά ΚΑΕ Μαρούσι δεν υπάρχει, δόθηκε εντολή για δέσμευση των καταθέσεων του προέδρου Κωνσταντίνου και αντιπροέδρου Κουτσούκου!
Πρόκειται, όμως, ειδικά για την περίπτωση του ΚώσταΚουτσούκου, του «πατριάρχη» του Αμαρουσίου, που δεν είναι κάποιοςεπιχειρηματίας, αλλά συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και αναμίχθηκε με ταδιοικητικά της ΚΑΕ για να μην διαλυθεί η ομάδα, για κατάφωρη αδικία, καθώς τοπρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω των οφειλών της περιόδου Βωβού και από συμβόλαιο,που υπογράφηκε από την διοίκηση Μαρή. Συνεπώς πρέπει να βρεθεί λύση, ώστε να μην καταστραφούν οικονομικά άνθρωποι, που δεν φταίνε. Και έχει υποχρέωση να μεσολαβήσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρουσίασε τους Μαρή, Γκάμαρη ως τους επενδυτές, που θα διαδέχονταν την οικογένεια Βωβού…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: Pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου