Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Υβρίζει» σαν κοινός χούλιγκαν, ο κ. Μπρέγιαννης!!!

          Εισιτήριο διαρκείας στην κερκίδα της... αντιπολίτευσης!
Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι Επιστροφή στο «Παρελθόν», η οποία για μια ακόμη φορά «ξεχειλίζει» από υποτιμητικά σχόλια και χαρακτηρισμούς για τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι:
 Η σημερινή Διοίκηση απαντά με έργα, σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά, στην αδικαιολόγητη κριτική που της γίνεται από τον επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης που έχει κερδίσει προσωπικά, εξαιτίας της ενασχόλησης του με τα κοινά της πόλης μας, πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που ο ίδιος της έχει προσφέρει.
 Τα έργα αυτά, που αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να συκοφαντήσει και να αμφισβητήσει ο κ. Μπρέγιαννης. 
Είναι προφανές γιατί το κάνει.
• Φοβάται τη σύγκριση των έργων που γίνονται σήμερα, με τα έργα που δεν γίνονταν την περίοδο που ο ίδιος ήταν Διοίκηση.
• Η σύγκριση του χθες με το σήμερα βάζει φραγμούς στα δικά του όνειρα και φιλοδοξίες να επιστρέψει στη Διοίκηση της πόλης.
• Γνωρίζει καλά πως με μεταχειρισμένα και δεύτερης ποιότητας υλικά, δεν χτίζονται καινούρια σπίτια. Το ίδιο συμβαίνει με το μέλλον της πόλης, δεν μπορεί να στηριχθεί σε υλικά του χθες.
Ο κ. Μπρέγιαννης, θέλει να ξεχάσουμε το παρελθόν του, θέλει να ξεχάσουν οι Μαρουσιώτες
 την περίοδο που ο ίδιος ως μέλος του Δ.Σ της Δ.Ε.Α.Δ.Α επί Διοίκησης Τζανίκου, έπαιρνε αποφάσεις για δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που σπαταλήθηκαν σε άχρηστα έργα όπως τους κυβόλιθους, που τώρα όλοι πληρώνουμε ακριβά.
 Όποιος, όμως, φοβάται και ντρέπεται για το παρελθόν του, δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά ακριβά.
 Ο κ. Μπρέγιαννης, έχει «κερδίσει επάξια» ένα εισιτήριο διαρκείας στην κερκίδα της αντιπολίτευσης. Τον αφήνουμε να παρακολουθεί την ομάδα του να τρώει το ένα γκολ πίσω από το άλλο και να υβρίζει σαν κοινός χούλιγκαν.
 Κάποια στιγμή θα μάθει ότι το πρωτάθλημα στο τέλος το παίρνει η ομάδα που έχει σχέδιο, τακτική, καλό προπονητή και ικανούς παίκτες. Κι όχι αυτή που στηρίζεται σε χούλιγκαν και μπαχαλάκηδες, που πάνε στο γήπεδο μόνο και μόνο για να τα κάνουν λίμπα κι όχι για να παρακολουθήσουν έναν ωραίο αγώνα.
 Ο κ. Μπρέγιαννης, θέλει να ξεχάσουμε το παρελθόν του: Απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου στη νέα υβριστική ανακοίνωση του ακριβοπληρωμένου από το δημόσιο κορβανά golden boy της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου