Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Την Πέμπτη η κινητοποίηση για την επαναλειτουργία του Σικιαριδείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
                                                             ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου καλεί τους εκπαιδευτικούς μέλη του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, που οργανώνεται από την επιτροπή αγώνα για την επαναλειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, την Πέμπτη 25 – 10 – 2012 (ώρα 14:00) μπροστά από την πύλη του Σικιαριδείου Ιδρύματος.
Ο αγώνας που έδωσε ο σύλλογός μας, από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, με στόχο τηναδιάλειπτη και απρόσκοπτη λειτουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου που στεγάζεται στους χώρους του Σικιαριδείου Ιδρύματος, με νικηφόρα αποτελέσματα, συνεχίζεται με στόχο την πλήρη επαναλειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, με το άνοιγμα του ειδικού κέντρου εκπαίδευσης & κατάρτισης παιδιών με ειδικές ανάγκες (αποφοίτων δημοτικού) και την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων εργαζόμενων του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

ΟΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 – 10 – 2012 (14:00) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ – ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

                                                      Για το Δ. Σ.
                                                    Ο Πρόεδρος
                                                Δ. Α. Πολυχρονιάδης

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5 Αρ. Πρ.:130Τ. Κ. 15124 Μαρούσι
Τηλ. :210 8020697 Μαρούσι 21 – 10 – 2012
Fax: 210 8028620
Πληροφορίες: κος Πολυχρονιάδης Δ. (6945394406)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου